Tilsynsmyndighet:

  • ?
  • CySEC
  • FSA
Fulham Sponsored by Skilling
FX og CFD trading plattform Skilling utnevnt til Fulham FC’s hovedpartner

London, UK, 1 Aug 2019: Online trading plattform Skilling har offentliggjort en avtale med Fulham FC som hovedpartner og draktsponsor for klubben i EFL Championship i England, ved siden av Adidas og Dafabet, for sesongen 2019/2020. 

Skilling er en innovativ Skandinavisk-eid finansiell teknologi plattform som søker å gjøre handel med finansielle instrumenter enklere og tilgjengelig for alle innenfor et transparent og sikkert rammeverk. 

Skilling-logoen vil være på baksiden av draktene til førstelaget i alle kamper, og der vil også være mye reklame på arenaen til Fulham (Craven Cottage) i tillegg til eksponering gjennom klubbens digitale og sosiale mediakanaler

Sponsoravtalen med Fulham F.C. markerer en viktig milepæl for selskapet, som lanserte sin trading plattform i UK, Norge, Sverige og Tyskland tidligere i år. Det er sterke bånd og relasjoner med tanke på Fulham’s og engelsk fotball sin popularitet i Skandinavia, inkludert spillere som det norske landslagets kaptein Stefan Johansen, og denne avtalen ble da veldig naturlig med bakgrunn i selskapets skandinaviske røtter. 

“Etter innledende samtaler med Fulham FC, oppdaget vi raskt at vi har samme visjoner,'' sier markedssjef i Skilling, Pavel Spirin. “Fulham jobber for å være tilgjengelige for sine fans, noe som passer godt med vår visjon om å gjøre trading enkelt og tilgjengelig for alle. Vi elsker klubben, deres fans og stolte historie.”

Han fortsetter, “Med våre felles planer for fremtiden - Fulham’s mål om å komme rett tilbake til Premier League og vår om å bringe trading til “alle” – kunne ikke dette samarbeidet kommet på et bedre tidspunkt. Vi ser begge frem til hvor langt dette kan ta oss den kommende sesongen.”

Alistair Mackintosh, CEO i Fulham FC sa, “Jeg er virkelig begeistret over at fotballklubben går inn i dette samarbeidet med Skilling for den kommende sesongen, og håper at begge parter når sine respektive mål. Med stor innsats og tilrettelegging fra begge parter er jeg sikker på at det vil bli et fruktbart samarbeid for oss alle.”

Skilling trading plattform er utviklet for å være brukervennlig for nybegynnere og intuitiv for erfarne tradere. Med brukeropplevelse som kjerne, kan man trade i mer enn 800 valuta og CFD instrumenter, inkludert valutapar, kryptovaluta, aksjer og indekser samt populære råvarer, alt i et sikkert og intuitivt brukermiljø. 

Skilling Fulham Fulham Players
Trading med finansielle produkter på margin, medfører en høy risiko, og er ikke passende for alle investorer. Vennligst sørg for at du forstår risikoen fult ut, og at du følger opp og håndterer din risiko.OK