expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Perdagangkan CFD pada Bitcoin, Ethereum, Litecoin dan 50+ Kripto

Berdagang kripto yang paling popular dan semakin meningkat di dunia!

Mengapa berdagang kripto seperti BTC,
ETH dan LTC?

Landskap crypto sangat pelbagai dan sangat tidak menentu - walaupun ia membawa risikonya. Kemeruapan ini menjadikannya penuh dengan peluang untuk memanfaatkan peningkatan dan kejatuhan nilai mata wang kripto.

Bitcoin, Ethereum dan Litecoin adalah kripto yang paling popular di pasaran hari ini dan di mana terdapat tindakan harga dalam mana-mana mata wang kripto, ia pastinya dicerminkan dalam mata wang ini juga.

bitcoin-logo
Bitcoin (BTC), ‘kripto asal’ dunia dan alternatif kepada wang fiat. Termasuk dalam setiap portfolio kripto kerana pergerakan harganya memberi kesan kuat kepada keseluruhan pasaran kripto.
ethereum-logo
Ether (ETH), ialah kripto asli blockchain Ethereum, rumah kontrak pintar. Nilainya dikaitkan dengan populariti dan peningkatan bilangan aplikasi yang dibina pada platformnya.
litecoin-logo
Litecoin (LTC), saingan Bitcoin yang terkenal, adalah crypto yang lebih pantas dan lebih murah daripada Bitcoin. Ia sering dipuji sebagai penyelesaian pembayaran yang lebih baik, jadi di mana Bitcoin pergi, Litecoin sering mengikuti.

Dengan Skilling, anda boleh mengambil kedudukan pada harga 50+ kripto termasuk BTC, ETH dan LTC tanpa keperluan untuk memiliki syiling asas.

Berdagang CFD Kripto

Bermula dengan
teknologi terbaik

Tukar mata wang kripto pilihan anda dengan kelas pertama Skilling. Berdagang dengan teknologi Skilling yang inovatif dan berkuasa yang direka bentuk untuk memberi anda kelebihan yang anda perlukan.

Keadaan yang boleh dipercayai, pelaksanaan yang luar biasa, sokongan pelanggan yang sangat baik dan beberapa spread industri yang paling rendah!

Berdagang Sekarang

Tiada yuran pertukaran. Tiada kos storan.
Tiada sekatan.

Berdagang dengan syarat unggul pada platform Skilling pilihan anda merentas web, Android atau iOS. Dapatkan lebih nilai daripada setiap dagangan!

Spread industri terendah Bermula pada 0.001, dan hanya 0.50 untuk BTC

Pergi panjang atau jual pendek Manfaatkan pasaran yang meningkat dan menurun dengan CFD kripto

Tiada sekatan modal Bermula dengan di bawah ~3$

Berdagang dengan leverage Berdagang dengan leverage sehingga 1:50

Urus risiko dengan alat dalam platform Tetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

Temui peluang seterusnya dalam crypto

[[ i.bid ]]
[[ i.spreadText ]]
[[ i.ask ]]
[[ i.spreadText ]]
Dagang Sekarang

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan