expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Xiaomi adalah syarikat elektronik Cina terkemuka, yang diasaskan pada tahun 2010 oleh Lei Jun dan tujuh pengasas bersama. Syarikat ini menghasilkan pelbagai produk termasuk telefon pintar, tablet, komputer riba, pelacak kecergasan, bank kuasa dan banyak lagi.

Xiaomi dengan cepat mendapat populariti di kalangan pengguna Cina kerana pendekatan inovatifnya terhadap reka bentuk produk dan produk harga yang kompetitif. Syarikat itu telah berkembang ke pasaran lain di Asia, Eropah dan seterusnya, terima kasih kepada portfolio produknya yang luas yang mempunyai kualiti yang hebat pada harga yang berpatutan. Xiaomi kini beroperasi di lebih daripada 80 negara dan wilayah di seluruh dunia, menjadikannya salah satu syarikat elektronik pengguna terbesar di dunia.

Harga saham Xiaomi telah menyaksikan ketidaktentuan dalam sejarahnya. Harga terendah telah didaftarkan pada 8.51 HKD pada 22 November, 2019 dan tertinggi pada 33.20 HKD pada 31 Disember, 2020 - itu hampir meningkat 4x dalam masa kurang dari satu tahun. Walau bagaimanapun, masih ada risiko yang perlu dipertimbangkan ketika melabur dalam stok dan peniaga Xiaomi harus tetap berhati -hati.

Pelabur harus memastikan mereka melakukan penyelidikan mereka sebelum melabur untuk menilai sama ada stok adalah sesuai untuk portfolio pelaburan mereka.

Xiaomi adalah syarikat teknologi Cina yang pesat yang mengkhususkan diri dalam telefon bimbit, tablet, dan aksesori. Ia terkenal kerana menggabungkan kualiti tinggi dengan titik harga yang rendah, menjadikannya pilihan yang menarik untuk banyak peniaga.

Walaupun Xiaomi pastinya pilihan yang baik, ada syarikat lain yang mungkin ingin dipertimbangkan oleh peniaga. Sebagai contoh, Apple dan Samsung adalah kedua-dua syarikat teknologi terkenal dengan sejarah panjang menghasilkan produk berkualiti tinggi. Mereka mempunyai pangkalan pelanggan yang setia dan menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai di pelbagai produk mereka. Walau bagaimanapun, kedua-dua syarikat cenderung lebih mahal daripada Xiaom, jadi peniaga mencari pilihan mesra bajet mungkin lebih suka Xiaomi.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg