expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Verizon

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Verizon Communications Inc. (VZ.US), syarikat besar dalam industri telekomunikasi, mempunyai permodalan pasaran sebanyak $146.55 bilion pada 13 Julai 2023. Konglomerat multinasional Amerika ini telah diasaskan pada 1983 dengan nama Bell 2000 Verger Atlantic dan kemudiannya dinamakan Vergerizon 2000.

Syarikat itu diumumkan pada tahun 1984 dan telah menjadi sebahagian daripada Purata Perindustrian US 30 sejak 2004. Diasaskan oleh Raymond W. Smith dan Charles Lee, ia menyediakan perkhidmatan tanpa wayar, akses internet dan produk lain kepada berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia. Selama bertahun-tahun, ia telah mencapai kemajuan yang ketara dalam inovasi dan ketersambungan, mengukuhkan kedudukannya sebagai peneraju global dalam perkhidmatan telekomunikasi.

Sejarah harga saham Verizon telah menyaksikan banyak pasang surut selama bertahun-tahun. Harga saham tertinggi yang dicapai oleh Verizon ialah $62.22 pada Disember 2019, manakala harga saham terendah yang dicapai ialah $33.72 pada Jun 2020. Sebagai pelabur atau peniaga, anda boleh menggunakan pelbagai strategi dagangan, alatan dan penunjuk untuk menganalisis harga saham Verizon. Satu alat sedemikian yang mungkin berguna ialah purata bergerak, yang menunjukkan harga purata aset dalam tempoh tertentu.

Purata pergerakan 50 hari dan 200 hari biasanya digunakan untuk mengenal pasti arah aliran jangka panjang dan tahap sokongan dan rintangan yang berpotensi. Menyedari pelbagai strategi dagangan, alatan dan penunjuk boleh membantu pelabur dan pedagang membuat keputusan termaklum dan mengoptimumkan strategi mereka. Seperti biasa, seseorang mesti ingat bahawa prestasi lepas mungkin tidak menunjukkan keputusan masa depan, dan adalah penting untuk berhati-hati dan mempelbagaikan portfolio.

Walaupun harga saham Verizon mungkin menarik, adalah penting untuk mempertimbangkan pesaing dalam industri yang mungkin juga menawarkan peluang pelaburan yang menarik. Mereka termasuk:

  • Charter Communications (CHTR.US) - Charter telah berkembang secara agresif ke dalam industri wayarles, dan pada masa ini menawarkan perkhidmatan wayarles di bawah nama jenama, Spectrum Mobile. Walaupun masih pemain baru dalam industri telekomunikasi, potensi pertumbuhan Piagam menjadikannya pelaburan yang menarik.
  • Comcast (CMCSA.US) - Walaupun terkenal terutamanya dengan tawaran kabelnya, Comcast juga bersaing dengan Verizon dalam ruang wayarles melalui anak syarikatnya, Xfinity Mobile. Comcast telah terus mengembangkan tawaran wayarlesnya dan pada masa ini mempunyai pangkalan pelanggan sekitar 3 juta pelanggan. Tawaran perkhidmatan Comcast yang luas menjadikannya pilihan yang menarik untuk pelabur yang mencari portfolio pelaburan yang pelbagai.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg