expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Vaneck Rusia (RSX.US) adalah salah satu daripada ETF Rusia yang berprestasi tinggi di pasaran hari ini. Diasaskan oleh Jan Van Eck, RSX mula diperkenalkan kepada orang ramai pada bulan Jun 2006 dan sejak itu berkembang menjadi permodalan pasaran lebih dari $ 1 bilion. Portfolionya terdiri daripada saham Rusia yang besar yang secara aktif didagangkan di bursa di seluruh negara.

Tumpuan dana terhadap kedua -dua strategi nilai dan pertumbuhan telah mendarat di 10 peratus teratas ETF Rusia selama lima tahun yang lalu, dan nisbah perbelanjaan yang rendah menjadikannya pilihan yang menarik untuk pelabur.

Harga Vaneck Rusia (RSX.US) sangat dipengaruhi oleh keadaan politik dan ekonomi di Rusia, serta peristiwa geopolitik yang mempengaruhi seluruh rantau. Adalah penting untuk terus dikemaskini dengan berita mengenai sekatan, harga tenaga, dan perkembangan lain yang boleh memberi kesan kepada pasaran saham di Rusia. Di samping itu, memahami daya makroekonomi yang bermain di Rusia adalah kunci ketika melabur dalam RSX.US. Seperti mana -mana pasaran saham, dasar kerajaan dan peristiwa geopolitik boleh memberi impak besar kepada harga, jadi ia memberi amaran kepada perkembangan yang boleh mengalihkan pasaran.

Mengetahui bagaimana peristiwa semasa mempengaruhi ekonomi Rusia dan pasaran saham serta mempunyai analisis teknikal yang baik untuk stok adalah penting ketika melabur dalam RSX.US. Dengan penyelidikan dan analisis yang cukup, pelabur boleh membuat keputusan yang tepat yang mengambil kira faktor mikro dan makroekonomi untuk membantu mereka membuat langkah yang betul. Untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai sejarah dan trend harga, pastikan anda menyemak carta kami.

Vaneck Rusia (RSX.US) adalah cara terbaik untuk mendapatkan pendedahan kepada ekonomi Rusia, tetapi bukan satu -satunya pilihan anda. Jika anda mencari alternatif yang menawarkan lebih banyak kepelbagaian, maka pertimbangkan untuk melabur dalam Ishares MSCI Russia ETF (ERUS). Dana ini memberikan pendedahan pelbagai kepada semua sektor utama ekonomi Rusia, termasuk tenaga, kewangan, barangan dan perkhidmatan perindustrian, staples pengguna, telekomunikasi, dan utiliti.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg