expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dana Minyak Brent AS

Saham yang paling popular dan meningkat naik.

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Dana Minyak Brent Amerika Syarikat (BNO.US), dengan cap pasaran $ 159.89 juta pada 27 Jun, 2023, adalah dana perdagangan (ETF) yang direka untuk mengesan pergerakan harga harian minyak mentah Brent. Dilancarkan pada tahun 2010 oleh Amerika Syarikat Commodity Funds LLC, ia menyediakan pelabur dengan akses mudah kepada prestasi penanda aras global untuk harga minyak mentah tanpa perlu melabur secara langsung dalam kontrak niaga hadapan atau komoditi fizikal.

Dana itu dipublikasikan pada bulan Jun 2010 dan didagangkan di Bursa Saham New York. Ia diuruskan oleh John P. Love, Ketua Pegawai Eksekutif dan presiden Dana Komoditi Amerika Syarikat LLC. Dengan melabur dalam ETF, pelabur boleh mendapat pendedahan kepada turun naik harga minyak dan berpotensi mendapat manfaat daripada perubahan dalam pasaran tenaga global.

Sepanjang lima tahun yang lalu, harga saham tertinggi BNO mencapai $ 36.84 pada bulan Mac 2022, mungkin didorong oleh pemulihan ekonomi global dan peningkatan permintaan minyak. Sebaliknya, harga saham terendah dana mencecah $ 5.91 pada bulan April 2020 semasa puncak pandemik COVID-19, apabila pasaran minyak menghadapi cabaran yang belum pernah terjadi sebelumnya dan melebihi kebimbangan.

Untuk menganalisis sejarah harga sahamnya, peniaga boleh menggunakan pelbagai alat dan penunjuk yang membantu mengenal pasti trend dan peluang pelaburan yang berpotensi. Teknik analisis teknikal, seperti purata bergerak, indeks kekuatan relatif (RSI), dan band Bollinger, boleh memberikan pandangan tentang prestasi ETF dan kemungkinan kemasukan atau pintu keluar. Di samping itu, analisis asas, termasuk faktor makroekonomi, peristiwa geopolitik, dan bekalan minyak global dan dinamik permintaan, boleh memberikan pemahaman yang lebih luas tentang daya pasaran yang mempengaruhi harga saham ETF.

Dengan menggabungkan analisis teknikal dan asas, peniaga boleh membuat keputusan yang tepat mengenai pelaburan dalam Dana Minyak Brent AS.

Sebelum berdagang ETF Dana Minyak Brent AS, penting untuk mengkaji pesaingnya, kerana ini akan memberikan pemahaman yang lebih luas tentang sektor tenaga dan peluang pelaburan yang berpotensi. Mereka termasuk:

  • Dana Minyak Amerika Syarikat (USO.US): ETF yang popular yang menjejaki pergerakan harga harian minyak mentah West Texas Intermediate (WTI), menawarkan pendedahan kepada penanda aras A.S. untuk harga minyak.
  • Dana SPDR Sektor Pilihan Tenaga (XLE.US): ETF ini memberikan pendedahan kepada kumpulan syarikat yang pelbagai dalam sektor tenaga, termasuk pengeluar minyak dan gas, penapis, dan pengeluar peralatan.

Dengan menganalisis pesaing kami Brent Oil Fund, pelabur mungkin lebih memahami landskap yang kompetitif dan mengenal pasti potensi risiko dan peluang yang berkaitan dengan pelaburan dalam sektor tenaga. Membandingkan prestasi dan strategi dana ini boleh membantu pelabur membuat keputusan yang tepat mengenai perdagangan ETF ini dan mempelbagaikan portfolio mereka.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan