expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

UNICREDIT S.P.A. adalah sebuah syarikat perkhidmatan perbankan dan kewangan global Itali dengan topi pasaran sebanyak 24.95 bilion euro, sehingga Disember 2022. Ia diasaskan oleh Matteo Arpe pada tahun 1998, dan dipublikasikan di Bursa Saham Milan pada tahun 1999, menjadi sebahagian daripada UK100 Indeks MIB. Dengan operasi di sekitar 50 negara, UnIcredit merupakan salah satu kumpulan perbankan utama di Eropah dan mempunyai banyak rakan perniagaan di seluruh sektor kewangan, korporat dan institusi.

Ia menawarkan perbankan runcit, perbankan korporat dan pelaburan, pengurusan aset dan perkhidmatan pengurusan kekayaan kepada pelanggannya. Ia juga mempunyai portfolio produk insurans yang luas dari insurans hayat dan kesihatan kepada insurans harta dan mangsa. Dengan tumpuan kepada perkhidmatan inovasi dan terkemuka pasaran, UnIcredit adalah salah satu institusi kewangan untuk peniaga yang ingin mengakses pasaran terbesar di Eropah.

Unicredit adalah salah satu institusi kewangan teratas di Eropah. Harga sahamnya telah menyaksikan kenaikan mantap sejak tahun 2013, dengan titisan sekali -sekala disebabkan oleh peristiwa ekonomi seperti Brexit dan pandemik. Saham itu mencecah titik tertinggi pada Jun 2007 pada € 26,90, sementara ia jatuh ke titik terendah pada November 2020 semasa kemerosotan pasaran saham pada € 6.54. Ia kemudian pulih hingga € 13.47 pada bulan Mac 2022 dan kini berdagang sekitar € 15

Ke depan, UnIcredit berada di kedudukan yang baik untuk mendapat manfaat daripada keadaan ekonomi yang pulih di Eropah dan dapat terus memanjat nilai dalam beberapa tahun akan datang. Pelabur harus mengawasi kewangan syarikat dan berita industri untuk kemas kini mengenai perkembangan yang boleh menjejaskan harga sahamnya.

Unicredit adalah kumpulan perbankan Itali terbesar dan pemain utama di Eropah Tengah dan Timur. Ia adalah salah satu kumpulan perbankan terbesar di Eropah dengan pesaing yang kuat seperti Intesa Sanpaolo, BNP Paribas, Deutsche Bank, Barclays dan Santander Group.

Unicredit mempunyai beberapa kekuatan yang berbeza jika dibandingkan dengan yang lain. Ia mempunyai kehadiran yang kuat di Eropah Tengah dan Timur yang memberikan kelebihan ke atas pesaingnya. Ia telah berkembang pesat di rantau ini sejak kejatuhan komunisme dan kini merupakan salah satu kumpulan perbankan yang paling berjaya di sana. Unicredit juga mempunyai beberapa kelemahan yang berpotensi. Rangkaiannya yang luas di seluruh Eropah Tengah dan Timur memberikan akses kepada pasaran yang mungkin kurang stabil dan dikawal selia daripada di Barat, yang boleh menyebabkan risiko yang lebih tinggi. Di samping itu, pergantungan Unicredit terhadap operasi Itali terasnya mungkin mengehadkan prospek pertumbuhannya.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg