expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan

Memuatkan...

Saham Twitter

Saham yang paling popular dan trending.

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Twitter ialah platform rangkaian sosial yang membolehkan pengguna menghantar dan membaca mesej pendek 140 aksara yang dipanggil "tweet." Twitter telah diasaskan pada Mac 2006 oleh Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, dan Evan Williams dan dilancarkan pada Julai tahun itu. Perkhidmatan ini dengan cepat mendapat populariti di seluruh dunia, dengan lebih daripada 100 juta pengguna aktif setakat 2011.

Twitter telah diumumkan di Bursa Saham New York pada November 2013, dan sahamnya sejak itu tidak menentu. Pada 2016, Twitter menduduki tempat kesepuluh dalam senarai majalah Forbes bagi jenama paling berharga di Amerika. Sehingga 2022, ia mempunyai lebih daripada 320 juta pengguna aktif bulanan.

Twitter Inc (TWTR) telah menyaksikan kenaikan dan penurunan harga sahamnya selama ini. Pada Jun 2016, saham itu didagangkan pada sekitar $14 sesaham. Walau bagaimanapun, menjelang 2021, saham itu telah mencapai titik tertinggi, berdagang pada lebih $77 sesaham. Baru-baru ini, saham telah merosot sedikit dan walaupun penurunan baru-baru ini, Twitter Inc kekal sebagai salah satu platform media sosial paling popular di dunia.

Twitter mempunyai banyak persaingan, tetapi terdapat hanya dua rangkaian sosial yang benar-benar boleh dianggap sebagai saingan terbesarnya: Meta dan Snapchat.

Melabur dalam saham Twitter bermakna membelinya dengan niat untuk memegangnya untuk jangka masa panjang. Matlamatnya adalah untuk mendapat manfaat daripada pertumbuhan Twitter sebagai sebuah syarikat. Walaupun ini boleh membawa kepada beberapa keuntungan yang mengagumkan, ia juga datang dengan lebih banyak risiko. Itu kerana pelabur lebih terdedah kepada pasang surut pasaran saham.

Berdagang saham Twitter, sebaliknya, bermakna mengambil pendekatan jangka pendek. Peniaga melihat untuk mengambil kesempatan daripada pergerakan harga dalam saham Twitter dengan membeli dan menjualnya dalam tempoh hari atau minggu. Ini mungkin cara yang kurang berisiko untuk berdagang, tetapi ini juga bermakna peniaga mungkin terlepas beberapa potensi keuntungan yang datang dengan pelaburan jangka panjang.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg