expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

Saham yang paling popular dan meningkat naik.

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

TUI AG adalah syarikat perjalanan dan pelancongan Jerman yang ditubuhkan pada tahun 1973 oleh Michael Frenzel. Syarikat itu dipublikasikan pada 6 Jun 2000 dan disenaraikan di Bursa Saham Frankfurt dan termasuk dalam Indeks MDAX syarikat pertengahan. Kumpulan TUI mempunyai portfolio syarikat penerbangan rakan kongsi, hotel, pelayaran, dan perniagaan berkaitan pelancongan lain, yang melayani 30 juta pelanggan di 180 negara. Sehingga Disember 2022, permodalan pasaran mereka adalah kira -kira € 2.79 bilion.

Sebagai peniaga, kita boleh mendapat manfaat daripada kehadiran TUI yang kuat dan pelbagai operasi dalam industri perjalanan dan pelancongan di seluruh Eropah. Dengan status indeks mereka memberikan kestabilan kepada stok, ia adalah pelaburan jangka panjang yang sangat baik bagi mereka yang ingin mendapat manfaat daripada kejayaan industri pelancongan yang berterusan.

Harga saham TUI telah melihat beberapa turun naik yang besar sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Pada tahun 2018, stok mencapai tahap tertinggi dalam sejarah 870.85 GBP sesaham berikutan pengumuman bahawa syarikat itu telah melihat pertumbuhan yang kukuh dalam keuntungan. Ini diikuti dengan kejatuhan tajam kepada 345.64 GBP sesaham apabila berita mengenai 737 Max Grounding. Pada awal 2021, stok mula pulih dan didagangkan pada sekitar 200 GBP sesaham pada Disember 2022.

Looking forward, pelabur mempunyai alasan untuk optimis mengenai potensi TUI AG dalam jangka panjang. Syarikat ini melabur banyak dalam inisiatif tenaga boleh diperbaharui dan baru -baru ini mengembangkan kehadirannya ke pasaran baru seperti Greece dan Sepanyol. Ini akan membantu stok meningkat dalam beberapa tahun akan datang. Dengan kedudukan kewangan yang kukuh dan rancangan pertumbuhan yang bercita -cita tinggi, terdapat potensi untuk TUI AG untuk mencapai paras tertinggi baru pada tahun 2023 dan seterusnya.

TUI adalah salah satu syarikat penerbangan terkemuka di Eropah dan secara konsisten mengembangkan kehadiran pasarannya sejak penubuhannya. Ia mempunyai beberapa pesaing utama, seperti Ryanair, EasyJet, Air France-KLM dan IAG. Semua perniagaan dalam industri yang sama menawarkan perkhidmatan pengangkutan melalui penerbangan.

Apabila menganalisis kewangan TUI, adalah penting untuk membandingkannya dengan pesaingnya. Ia juga penting untuk menilai kekuatan dan kelemahan TUI berbanding pesaingnya. Kekuatan utama untuk TUI adalah rangkaian aktiviti perjalanan bersepadu yang kuat termasuk hotel, pelayaran dan operasi pelancongan tanah. Ini memberikan kelebihan ke atas syarikat penerbangan lain yang tidak menawarkan perkhidmatan ini.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg