expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Tilray Inc

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tilray (TLRY.US): Tilray, Inc. (Cap Pasaran Semasa: $ 1.79 bilion pada 19 September 2023) adalah syarikat farmaseutikal dan ganja Kanada yang mengkhususkan diri dalam penyelidikan, penanaman, pengeluaran, dan pengedaran produk ganja dan rekreasi. Ditubuhkan pada tahun 2013 oleh Brendan Kennedy, Christian Groh, dan Michael Blue, ia mempunyai ibu pejabatnya di Nanaimo, British Columbia, Kanada. Syarikat itu memainkan peranan penting dalam peringkat awal pertumbuhan dan perkembangan industri ganja, yang memberi tumpuan kepada pasaran penggunaan perubatan dan dewasa.

Ia menjadi umum pada tahun 2018, menjadi salah satu syarikat ganja pertama yang berbuat demikian di bursa saham utama. Langkah ini menandakan peristiwa penting dalam peralihan industri ke arah legitimasi dan penerimaan yang lebih besar. Sejak itu, Tilray telah memperluaskan operasi dan penawaran produknya, termasuk pelbagai jenama ganja dan produk farmaseutikal.

Tilray telah mengalami turun naik yang tinggi dalam harga sahamnya dalam tempoh 5 tahun yang lalu. Harga saham tertinggi yang dicapai ialah $ 300.00 pada September 2018, manakala harga saham terendah mencapai $ 1.50 pada bulan Jun 2023.

Menggunakan alat dan petunjuk penting apabila menganalisis stok boleh membantu peniaga membuat keputusan perdagangan yang lebih bermaklumat. Sebagai contoh, corak candlestick dapat memberikan gambaran mengenai pergerakan harga saham dengan menggambarkan titik pembukaan, penutupan, tinggi, dan rendah untuk jangka masa tertentu. Corak carta, seperti kepala dan bahu, puncak dan bahagian bawah, dan segitiga, juga dapat membantu mengenal pasti pembalikan dan isyarat trend yang berpotensi untuk membeli atau menjual stok.

Juga, penting untuk mempertimbangkan gaya dagangan anda: Adakah anda lebih suka perdagangan hari, perdagangan scalping, dagangan swing, perdagangan salinan atau perdagangan kedudukan? Peniaga harus sentiasa menjalankan penyelidikan dan analisis menyeluruh sebelum membuat keputusan perdagangan, kerana harga saham boleh mengubah trajektorinya pada bila -bila masa, dan prestasi masa lalu tidak menunjukkan hasil masa depan.

Sebelum melompat ke dalam perdagangan, perlu mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat yang anda berdagang dan pesaingnya. Pesaing Tilray di ruang ganja termasuk tetapi tidak terhad kepada:

  • Pertumbuhan Canopy (CGC.US): Perbadanan Pertumbuhan Canopy, yang berpangkalan di Smiths Falls, Ontario, Kanada, adalah sebuah syarikat ganja yang terkenal yang terkenal dengan pelbagai produk ganja dan hemp yang pelbagai. Ditubuhkan pada tahun 2013 oleh Bruce Linton dan Chuck Rifici, ia adalah antara perintis awal dalam industri ganja undang -undang.
  • Aurora Cannabis Inc (ACB.CA): Aurora Cannabis Inc., yang beribu pejabat di Edmonton, Alberta, Kanada, adalah satu lagi pemain utama dalam industri ganja global. Ditubuhkan pada tahun 2006 oleh Terry Booth dan Steve Dobler, Aurora telah memperluaskan operasi penanaman dan pengedarannya dengan cepat. Syarikat ini menghasilkan pelbagai produk ganja untuk kedua -dua pasaran perubatan dan rekreasi.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg