expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham ThyssenKrupp

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Thyssenkrupp (TKA.DE) adalah konglomerat industri Jerman yang terkenal dengan topi pasaran sebanyak € 4.29 bilion pada 21 Ogos 2023. Ditubuhkan pada tahun 1999 melalui penggabungan Thyssen Ag dan Krupp, syarikat itu mempunyai sejarah yang kaya dalam pengeluaran keluli, kejuruteraan, dan penyelesaian teknologi. Warisannya bermula pada abad ke -19, ketika kedua -dua syarikat pengasas memainkan peranan penting dalam perindustrian Jerman.

Dengan tumpuan kepada pelbagai sektor seperti bahan, barangan modal, dan perkhidmatan, syarikat telah menyumbang dengan ketara kepada pelbagai industri di seluruh dunia. Syarikat itu dipublikasikan pada tahun 1999, membawa warisan kecemerlangan dan inovasi perindustrian.

Peniaga boleh mempertimbangkan menggunakan strategi perdagangan yang berbeza dalam perdagangan. Sebagai contoh, perdagangan hari melibatkan membeli dan menjual stok dalam hari dagangan yang sama, sementara perdagangan swing melibatkan memegang stok selama beberapa hari hingga beberapa minggu. Salinan perdagangan membolehkan peniaga menyalin strategi peniaga yang berjaya, sementara perdagangan kedudukan melibatkan memegang stok untuk tempoh yang lebih lanjutan. Perdagangan scalping melibatkan membuat keuntungan kecil pada perubahan harga yang kecil. Adalah penting bagi peniaga untuk memilih strategi yang sesuai dengan keutamaan mereka, gaya perdagangan, dan toleransi risiko.

Peniaga juga boleh mempertimbangkan menggunakan alat dan petunjuk yang berbeza untuk menganalisis stok. Contohnya termasuk: corak candlestick, corak carta, carta garis, dll.

Sebagai peniaga, penting untuk melakukan usaha wajar anda dan mempertimbangkan pesaing mana -mana stok yang anda merancang untuk berdagang. Ini adalah benar untuk Thyssenkrupp yang mempunyai banyak pesaing dalam industri yang sama. Mereka termasuk:

  • Siemens (SIE.DE) adalah konglomerat multinasional Jerman yang terkenal dengan kehadirannya dalam pelbagai industri seperti tenaga, penjagaan kesihatan, dan penyelesaian infrastruktur. Ditubuhkan pada tahun 1847 oleh Werner von Siemens, syarikat itu mempunyai sejarah panjang inovasi teknologi. Ia adalah pemimpin global dalam elektrifikasi, automasi, dan digitalisasi.
  • Kone Corporation (KNEBVh.DXE) adalah sebuah syarikat Finland yang mengkhususkan diri dalam pembuatan lif, eskalator, dan perkhidmatan yang berkaitan. Ditubuhkan pada tahun 1910, ia telah menjadi salah satu syarikat lif dan eskalator terbesar di dunia, yang memberi tumpuan kepada penyelesaian mobiliti bandar yang mampan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg