expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Telenet Group

Saham yang paling popular dan meningkat naik.

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Telenet Group (TNET.BR) adalah sebuah syarikat telekomunikasi yang berpusat di Belgium, dengan topi pasaran semasa € 2.31 bilion pada 20 Jun 2023. Ditubuhkan pada tahun 1996, Telenet telah berkembang menjadi salah satu penyedia utama perkhidmatan jalur lebar kabel di negara.

Syarikat ini menawarkan pelbagai perkhidmatan TV digital, internet, dan talian tetap kepada pelanggan kediaman dan perniagaan. Ia dipublikasikan pada tahun 2005 dan sejak itu telah memperluaskan penawaran infrastruktur dan perkhidmatan rangkaiannya untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk sambungan berkualiti tinggi. Dengan tumpuan kepada inovasi dan kepuasan pelanggan, syarikat terus mengukuhkan kedudukannya dalam pasaran telekomunikasi dan komited untuk menyampaikan penyelesaian telekomunikasi yang boleh dipercayai dan maju kepada pelanggannya.

Dalam tempoh lima tahun yang lalu, saham Telenet Group telah menyaksikan turun naik yang dipengaruhi oleh keadaan pasaran dan faktor industri. Harga saham telah mengalami tertinggi dan rendah dalam tempoh ini, dengan harga tertinggi yang dicatatkan mencapai € 51.35 pada bulan Jun 2019 dan titik terendah diperhatikan pada € 12.56 pada bulan Oktober 2022.

Sepanjang sejarah harga sahamnya, syarikat itu telah menemui detik -detik penting seperti pengumuman pendapatan, perkongsian strategik, atau perkembangan pengawalseliaan yang mungkin memberi kesan kepada prestasi sahamnya. Curiosities mungkin termasuk pengembangan syarikat ke dalam perkhidmatan atau teknologi baru, pengambilalihan, atau pelaburan dalam infrastruktur rangkaian untuk memenuhi permintaan pelanggan yang semakin meningkat untuk perkhidmatan jalur lebar kabel. Seperti mana -mana stok, adalah penting untuk terus dimaklumkan mengenai berita terkini dan trend pasaran ketika mempertimbangkan saham Telenet Group. Menjalankan penyelidikan dan perundingan sumber kewangan yang boleh dipercayai juga boleh membantu para pelabur membuat keputusan yang tepat di pasaran dinamik ini.

Sebelum perdagangan saham Telenet Group, penting untuk mempertimbangkan pesaingnya dalam industri telekomunikasi. Proximus (PROX.BR), penyedia telekom Belgium yang terkemuka, menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk telefoni tetap dan mudah alih, Internet, dan TV.

Orange Belgium (OBEL.BR), pemain utama lain, menyediakan perkhidmatan mudah alih, internet, dan TV di pasaran Belgium. Vodafone (VOD.US), sebuah syarikat telekomunikasi global, beroperasi di pelbagai negara yang menawarkan perkhidmatan mudah alih dan tetap. Deutsche Telekom (DTE.DE), salah satu syarikat telekom terbesar di seluruh dunia, menyediakan pelbagai perkhidmatan komunikasi dan IT. Pesaing ini menimbulkan cabaran yang berpotensi untuk kedudukan pasaran Telenet Group dan boleh memberi kesan kepada prestasi sahamnya. Dengan menganalisis landskap yang kompetitif dan memahami kekuatan dan kelemahan syarikat -syarikat ini, pelabur boleh membuat keputusan yang lebih tepat apabila berdagang stok ini.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan