expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Schaeffler adalah pembekal automotif dan perindustrian global dengan anggaran pasaran sekitar 1.01B EUR pada tahun 2023. Syarikat mempunyai lebih daripada 170 kemudahan pengeluaran, lebih 8,000 jurutera penyelidikan dan pembangunan, dan 88,000 pekerja di lebih dari 50 negara di seluruh dunia.

Portfolio produk Schaeffler termasuk galas rolling, teknologi linear, alat ganti automotif dan industri, produk mekatronik, perkhidmatan, penyelesaian penyelenggaraan dan banyak lagi. Produk Schaeffler digunakan dalam pelbagai industri seperti aeroangkasa, pertanian, pembinaan, pengeluaran tenaga, dan pengangkutan.

Kumpulan Schaeffler mengalami roller coaster harga saham dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dengan harga tertinggi yang dicatatkan pada € 16.65 pada Disember 2015 dan yang paling rendah ialah € 4.63 pada bulan September 2022. Pengurangan drastik ini disebabkan oleh wabak coronavirus novel yang mempunyai jauh Mencapai kesan ke atas pasaran global, termasuk pembekal automotif. Syarikat itu juga menghadapi tekanan yang lebih besar untuk mengurangkan kos, yang menyebabkan penurunan harga saham.

Di samping itu, pelabur boleh mendapat manfaat daripada peningkatan dividen kerana syarikat terus mengembangkan kehadiran global dan kecekapan operasi. Selain itu, Schaeffler telah dapat mengekalkan kelebihan daya saingnya dengan sentiasa berinovasi dan membangunkan produk dan perkhidmatan baru.

Pesaing Schaeffler termasuk SKF, NTN Corporation, NSK Ltd, Timken Company, Jtekt Corporation, Nachi-Fujikoshi, dan Koyo Bearings. Syarikat -syarikat ini telah lama berada di industri ini dan dikenali untuk menyampaikan produk dan perkhidmatan yang berkualiti juga.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg