expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham SBA Comm

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

SBA Communications Corp (SBAC.US) - Cap pasaran semasa: $ 23.14 bilion pada 20 September, 2023, adalah amanah pelaburan hartanah (REIT) yang memiliki dan mengendalikan infrastruktur tanpa wayar di Amerika Syarikat dan Kanada. Ditubuhkan pada tahun 1989 oleh Steven E. Bernstein, ia telah memainkan peranan penting dalam pembangunan rangkaian komunikasi tanpa wayar.

Syarikat itu dipublikasikan pada tahun 1999 dan kini disenaraikan di bursa saham di bawah simbol ticker SBAC.US. Ia terus menjadi pemain utama dalam industri, menyediakan infrastruktur penting untuk komunikasi tanpa wayar di seluruh Amerika Utara. Ia terkenal dengan pemilikan dan operasi menara dan bangunan yang membolehkan sambungan tanpa wayar untuk pelbagai penyedia telekomunikasi.

Dalam tempoh lima tahun yang lalu, harga saham SBA Communications Corp mempunyai trend yang berubah -ubah. Titik terendah dicapai pada bulan Oktober 2018, dengan harga $ 146.13. Sebaliknya, harga tertinggi saham dicapai pada Disember 2021, dengan titik dagangan $ 391.15.

Peniaga yang ingin melabur dalam SBA Communications Corp boleh mengadopsi pelbagai strategi perdagangan, seperti perdagangan hari, perdagangan swing, perdagangan salinan, perdagangan kedudukan, dan perdagangan scalping. Perdagangan hari misalnya melibatkan membeli dan menjual stok dalam hari yang sama, dengan matlamat membuat keuntungan cepat sementara perdagangan swing melibatkan memegang stok selama beberapa hari atau bahkan minggu.

Selain daripada strategi perdagangan, peniaga juga boleh mempertimbangkan menggunakan alat dan penunjuk apabila menganalisis stok. Sebagai contoh, gelombang Elliot adalah perwakilan grafik harga pasaran yang membantu peniaga mengenal pasti trend harga manakala pengayun hebat adalah penunjuk yang membantu peniaga meramalkan trend harga.

Sekiranya anda ingin berdagang dengan saham SBA Communications Corp, penting untuk melakukan penyelidikan anda dan mempertimbangkan persaingan. Mereka termasuk tetapi tidak terhad kepada:

  • Verizon (VZ.US): Verizon Communications Inc. adalah syarikat telekomunikasi Amerika yang terkemuka. Ia menyediakan pelbagai perkhidmatan, termasuk komunikasi tanpa wayar, internet jalur lebar, dan perkhidmatan TV. Syarikat itu juga beroperasi dalam sektor perniagaan dan perusahaan, menawarkan penyelesaian seperti perkhidmatan IoT (Internet of Things) dan pengkomputeran awan.
  • AT & T (T.US): AT & T Inc. adalah konglomerat telekomunikasi Amerika utama. Ia menawarkan perkhidmatan seperti komunikasi tanpa wayar, jalur lebar, televisyen satelit, dan kandungan streaming melalui anak -anak syarikat seperti Warnermedia. AT & T diiktiraf untuk infrastruktur rangkaian yang luas dan mempunyai asas pelanggan yang penting. Di luar telekomunikasi, syarikat itu telah mempelbagaikan ke dalam media dan hiburan, menjadikannya pemain utama dalam landskap penyampaian kandungan digital yang berkembang.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg