expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Sanofi ialah salah satu syarikat farmaseutikal dan penjagaan kesihatan terkemuka di Perancis dan Eropah barat. Matlamat utama Sanofi adalah untuk menjalankan penyelidikan dan pembangunan terobosan, di samping pembuatan farmaseutikal berasaskan preskripsi dan bebas kaunter. Syarikat itu kini mengkhusus dalam tujuh bidang teras, berusaha untuk menyediakan sokongan terapeutik merentasi bidang berikut - diabetes, onkologi, vaksin, trombosis, kardiovaskular, sistem saraf pusat dan perubatan dalaman.

Dari segi pengeluaran vaksinnya, ia kini dianggap sebagai salah satu pengeluar terbesar dunia melalui anak syarikatnya Sanofi Pasteur. Bagaimanapun, ia ketinggalan berbanding beberapa syarikat gergasi farmaseutikal lain dalam perkembangan pesat vaksin Covid-19, iaitu AstraZeneca. Firma lain seperti Moderna dan Novavax juga dapat membawa produk mereka ke pasaran dengan lebih pantas, memaksa Sanofi mengaku kalah. Walau bagaimanapun, ia masih mempunyai banyak sasaran bercita-cita tinggi untuk masa hadapan.

Diasaskan: 1973, Paris, Perancis
Pengasas: Jean-René Sautier dan Jean-François Dehecq
Ibu Pejabat: 54 Rue La Boetie, Paris, Perancis 75008

Saham Sanofi disenaraikan secara terbuka di Euronext Paris di bawah simbol ticker (SAN). Sanofi kini merupakan komponen utama dalam indeks FRA40, yang terdiri daripada 40 syarikat tersenarai paling berharga di Perancis. Dalam tempoh lima tahun yang lalu, harga saham Sanofi telah meningkat lebih 22% antara Julai 2017 dan Julai 2022.

Ia mencapai paras tertinggi sepanjang masa sebanyak $106.66 sesaham pada April 2022, yang sebahagian besarnya disebabkan oleh kerjasama terobosannya dengan Regeneron untuk Dupixent, rawatan yang hampir mendapat kelulusan kawal selia di AS untuk merawat keadaan kulit jarang yang diketahui. sebagai prurigo nodularis.

Sanofi ialah salah satu ekuiti paling terkenal yang disenaraikan di bursa Euronext Paris. Sebagai sebuah syarikat farmaseutikal dan penjagaan kesihatan yang terkemuka di dunia, ia boleh difahami sebagai salah satu syarikat paling berharga dalam FRA40 - indeks terkemuka Perancis bagi 40 perniagaannya yang paling penting. Dengan itu terdapat tanda harga yang ketara bagi mereka yang ingin melabur dalam saham Sanofi.

Walau bagaimanapun, dengan perdagangan kontrak untuk perbezaan (CFD), adalah mungkin untuk menjana wang pada harga saham Sanofi tanpa memiliki saham mereka secara fizikal. Dagangan CFD menawarkan dua faedah berbanding pelaburan dalam aset asas. Pertama, anda boleh membuka kedudukan berleveraj, mendepositkan peratusan kecil daripada nilai penuh pendedahan pasaran anda terlebih dahulu. Perlu diingat bahawa kedudukan berleveraj boleh memaksimumkan kerugian serta keuntungan. Kedua, anda boleh menjual pendek aset untuk mendapat keuntungan jika anda percaya harga saham Sanofi akan jatuh.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg