expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Oatly

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Ditubuhkan pada pertengahan 1990-an oleh saudara-saudara Rickard & Bjorn Öste, produk yang paling terkenal syarikat itu adalah susu oatnya, yang telah menyaksikan peningkatan populariti terutama di kalangan pengguna yang sedar kesihatan dan mereka yang mencari alternatif bukan tenusu.

Pasaran utama Oatly adalah Sweden, Jerman, dan United Kingdom. Produk syarikat boleh didapati di 60,000 kedai runcit dan 32,200 kedai kopi di seluruh dunia. Oatly boleh didapati di 11,000 kedai kopi dan teh di China dan di lebih daripada 6,000 kedai runcit dan khusus di seluruh Amerika Syarikat, termasuk beribu -ribu lokasi Starbucks.

Sehingga Ogos 2023, permodalan pasarannya ialah $ 823.32m.

Momen-momen yang penting telah dibentuk oleh pengembangan global dan usaha penjenamaan yang kukuh dalam sektor berasaskan tumbuhan. Menarik pelbagai pelabur, stok mempamerkan kekuatan rayuan pasarannya, dengan prestasi pasca-IPO yang menunjukkan minat yang berminat dari komuniti pelaburan.

Walaupun stok mengalami turun naik yang dijangkakan dari sebuah syarikat yang baru tersenarai, perjalanannya menggariskan potensi industri makanan berasaskan tumbuhan dan tempat Oatly di dalamnya. Tinggi sepanjang masa adalah $ 28.73 pada bulan Jun 2021, tetapi harga sahamnya telah menurun dalam tempoh 5 tahun yang lalu, sehingga 10 Ogos 2023 ia didagangkan pada $ 1.39.

Oatly beroperasi dalam industri minuman berasaskan loji yang kompetitif, bertanding dengan kedua-dua alternatif tenusu yang ditubuhkan dan jenama susu oat yang baru muncul.

Alpro dan Silk adalah antara pesaingnya yang berpengalaman, yang menawarkan pelbagai produk berasaskan tumbuhan yang diperolehi daripada sumber soya, badam, dan lain-lain. Sementara itu, peserta baru seperti Califia Farms dan Chobani telah membuat tanda mereka dengan minuman berasaskan oat dan penawaran berasaskan tumbuhan lain. Di samping itu, syarikat tenusu tradisional juga meneroka ruang berasaskan tumbuhan, menggariskan pertumbuhan dan dinamisme industri.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg