expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Norway Air adalah syarikat penerbangan terkemuka di Eropah yang telah berada di pasaran selama lebih dari dua dekad. Permodalan pasarannya berada pada kira -kira AS $ 2.3 bilion, yang menunjukkan kehadiran dan impaknya yang kuat terhadap industri penerbangan.

Ditubuhkan pada tahun 1993, syarikat penerbangan itu mengendalikan armada lebih daripada 150 pesawat, yang melayani lebih daripada 500 laluan di Eropah dan di seluruh dunia. Ia terkenal kerana menyediakan penerbangan kos rendah, membolehkan orang ramai melakukan perjalanan tanpa menjejaskan keselesaan atau kualiti perkhidmatan.

Norway Air (NWC.OL) adalah syarikat penerbangan kos rendah yang berpusat di Norway yang telah menjadi syarikat yang didagangkan secara umum sejak tahun 2002. Sejarah harga saham syarikat telah melalui beberapa ups dan downs selama bertahun-tahun, dengan titik tertinggi ialah 1093.44 EUR per per per per per tahun Kongsi pada bulan Ogos 2015, dan titik terendahnya ialah 0.64 EUR sesaham pada Oktober 2022.

Walaupun turun naik yang berterusan, Norway Air telah berjaya kekal sebagai perniagaan yang berdaya maju. Pangkalan pelanggan yang kuat dan pelbagai portfolio perkhidmatan telah membolehkannya terus bertahan pada masa yang sukar.

Norway Air adalah syarikat penerbangan kos rendah di Eropah dengan kehadiran yang kuat di rantau Scandinavia. Syarikat itu telah berkembang pesat sejak beberapa tahun kebelakangan dan kini mengendalikan penerbangan ke lebih daripada 150 destinasi di seluruh dunia. Memandangkan operasinya telah berkembang, begitu juga nilai pasaran sahamnya, menjadikannya pilihan yang menarik untuk pelabur yang ingin mendapatkan pendedahan kepada sektor penerbangan.

Perdagangan saham udara Norway boleh menjadi cara terbaik untuk mendapat manfaat daripada potensi pertumbuhan jangka panjang syarikat penerbangan dan pergerakan harga jangka pendek yang disebabkan oleh sentimen pasaran, berita atau perkembangan industri.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg