expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Nordic Semiconductor

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Pengasas pada tahun 1983 oleh empat pasca siswazah, Nordic Semiconductor, yang sering disebut sebagai "Nordic," adalah sebuah syarikat yang berpangkalan di Norway yang terkenal dengan produk teknologi komunikasi tanpa wayar yang canggih, terutama di alam jarak pendek dan kuasa rendah Penyelesaian IoT (Internet of Things) Cellular.

Salah satu perintis dalam teknologi Bluetooth Low Energy (BLE), sistem Nordic (SoCs) Nordic telah menemui aplikasi dalam pelbagai produk pengguna, dari pelacak kecergasan hingga smartwatches. Sepanjang sejarahnya, Nordic telah dicirikan oleh komitmennya yang tidak henti -henti untuk penyelidikan dan pembangunan, membolehkannya berada di barisan hadapan landskap teknologi tanpa wayar yang berkembang pesat.

Sehingga Ogos 2023, Nordic Semiconductor mempunyai topi pasaran sebanyak $ 2.68B.

Prestasi saham Nordic Semiconductor telah mencerminkan peranan perintisnya dalam sektor teknologi komunikasi tanpa wayar. Momen utama dalam sejarah harga sahamnya telah dipengaruhi oleh langkah inovatif syarikat dalam Bluetooth Low Energy (BLE) dan penyelesaian IoT Cellular.

Komitmen syarikat terhadap R&D dan keupayaannya untuk mendahului trend pasaran telah mendapat keyakinan pelabur, walaupun dalam tempoh ketidakpastian pasaran yang lebih luas. Harga saham Nordic mencapai pencapaian yang ketara pada masa lalu, menunjukkan pencapaian operasi kukuh syarikat dan dinamik industri teknologi yang berkembang.

Sepanjang 5 tahun yang lalu, harga sahamnya telah mengalami rendah $ 3.31 pada bulan Mac 2020 melompat ke $ 37.00 pada September 2021. Sehingga 10 Ogos 2023, harga sahamnya didagangkan pada $ 13.95.

Yang terkenal di kalangan pesaingnya ialah Texas Instruments, STMicroelectronics, dan Silicon Labs, yang semuanya menawarkan pelbagai mikrokontroler dan penyelesaian sambungan tanpa wayar.

Di samping itu, syarikat -syarikat seperti Qualcomm dan NXP Semiconductors adalah pemain utama dalam pasaran semikonduktor yang lebih luas, menyampaikan persaingan dalam pelbagai domain. Syarikat-syarikat ini, seperti Nordic, bekerja untuk memajukan perbatasan teknologi tanpa wayar, yang memenuhi keperluan elektronik pengguna, IOT perindustrian, dan sektor automotif yang sentiasa berkembang.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg