expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Kapal kontena MPC (MPCC) adalah gagasan perkapalan Magnate Trygve Munthe. Syarikat itu dipublikasikan pada tahun 2018 dan sejak itu berkembang menjadi topi pasaran hampir $ 20 bilion. Sebagai salah satu syarikat kapal kontena terbesar di dunia, MPCC terus merevolusikan industri dengan kapal inovatif dan krew terlatih. Dengan bantuan pengurusannya yang berpengalaman, MPCC berada di kedudukan yang baik untuk kekal sebagai pemimpin dalam perniagaan perkapalan. Pelabur harus mengawasi syarikat pemikiran ke hadapan ini kerana ia terus membentuk masa depan pengangkutan.

Kapal kontena MPC telah menaiki rollercoaster selama 5 tahun yang lalu. Harga saham mencecah titik terendahnya pada 2.05 NOK pada 28 Ogos 2020 dan kemudian naik ke puncak tertinggi 31.45 NOK pada 1 April 2022. Pelbagai pergerakan ini memberikan peluang besar bagi peniaga yang ingin memanfaatkan perubahan harga dalam stok.

Dengan perubahan yang besar, pemantauan yang teliti terhadap kapal kontena MPC dan pelan perdagangan dapat membantu peniaga menuai ganjaran yang signifikan. Untuk memaksimumkan keuntungan, pelabur harus mengawasi tahap sokongan dan rintangan utama, memastikan mereka keluar dari kedudukan dengan cepat apabila harga mencapai salah satu perkara ini. Dengan strategi ini, peniaga dapat meningkatkan peluang mereka untuk berjaya dan keuntungan dengan kapal kontena MPC.

Ketika datang ke penghantaran kontena, kapal kontena MPC adalah pemimpin pasaran. Tetapi itu tidak bermakna mereka satu -satunya pilihan di atas meja. Terdapat beberapa pesaing yang menawarkan penyelesaian dan perkhidmatan mereka sendiri. Beberapa pesaing ini termasuk Syarikat Perkapalan Mediterranean (MSC), Hapag-Lloyd, CMA CGM, dan Evergreen Line.

Setiap syarikat ini mempunyai kekuatan dan kelemahannya sendiri, jadi penting untuk melakukan penyelidikan anda sebelum membuat keputusan. MSC, sebagai contoh, menawarkan harga yang kompetitif tetapi mungkin kurang dalam perkhidmatan pelanggan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg