expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Moncler

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Moncler (MONCm.MI) adalah jenama fesyen mewah Itali yang terkenal dengan pakaian luar dan gaya hidupnya yang mewah. Ditubuhkan pada tahun 1952 oleh René Ramillon dan André Vincent, ia pada mulanya memberi tumpuan kepada menghasilkan beg tidur dan khemah -khemah. Ia mendapat keunggulan dengan membuat jaket selimut yang menggabungkan fungsi dengan gaya.

Jaket ke bawah jenama telah menjadi simbol kemewahan dan prestasi. Ia menjadi umum pada tahun 2013, menandakan langkah penting dalam perjalanan pertumbuhannya. Komitmen syarikat terhadap ketukangan yang berkualiti, inovasi, dan gabungan fesyen dan fungsinya yang tersendiri telah mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama mewah global dengan penekanan yang kuat terhadap pakaian dan aksesori musim sejuk.

Harga saham Moncler telah naik rollercoaster dalam tempoh lima tahun yang lalu. Pada bulan Mac 2020, harga saham menjunam ke tahap rendahnya sebanyak € 25.89 disebabkan oleh kesan Pandemik COVID-19 terhadap ekonomi global. Walau bagaimanapun, pendakian terbesar dalam sejarah harga saham berlaku pada bulan November 2021, dengan stok mencapai titik tertinggi € 70.20.

Apabila ia datang kepada strategi perdagangan, terdapat beberapa pilihan peniaga boleh mempertimbangkan contoh termasuk: perdagangan hari, perdagangan swing, perdagangan kedudukan, perdagangan salinan, dan perdagangan scalping. Peniaga juga boleh mempertimbangkan menggunakan pelbagai alat dan petunjuk seperti RSI, SAR Parabola dan retracements Fibonacci apabila menganalisis stok. Indeks Kekuatan Relatif (RSI) adalah penunjuk perdagangan yang popular yang menunjukkan keadaan overbought atau oversold stok. Penunjuk SAR Parabolik membantu peniaga mengenal pasti arah trend harga dan retracements Fibonacci membantu peniaga mengenal pasti tahap sokongan dan rintangan yang berpotensi berdasarkan nisbah Fibonacci utama.

Jika anda mempertimbangkan perdagangan saham Moncler, penting untuk mengetahui tentang pesaing syarikat di pasaran. Berikut adalah pesaingnya yang patut dipertimbangkan sebelum anda mula berdagang:

  • Tod's (TODm.MI) adalah jenama mewah Itali yang dirayakan untuk barangan kulit mewahnya, terutamanya kasut dan aksesori buatan tangannya. Ia diasaskan oleh Dorino della Valle pada akhir 1920 -an dan kemudiannya diperluas oleh anaknya Diego Della Valle. Kasut memandu gommino ikonik dan tandatangan D-BAG telah mendapat pengiktirafan global.
  • Polo Ralph Lauren (RL.US) adalah jenama fesyen Amerika yang terkenal yang ditubuhkan oleh Ralph Lauren pada tahun 1967. Ia sinonim dengan gaya klasik Amerika, menawarkan pelbagai pakaian, aksesori, dan produk rumah. Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Line dan logo pemain polo telah menjadi ikonik di dunia fesyen.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg