expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Leoni AG adalah pembekal global kabel dan sistem kabel, yang berpangkalan di Nuremberg, Jerman. Ditubuhkan pada tahun 1917 oleh Robert Leoni, syarikat itu diumumkan kepada Bursa Saham Frankfurt pada tahun 1999 dan merupakan sebahagian daripada beberapa indeks termasuk SDAx dan MDAX.

Leoni menyediakan penyelesaian tersuai untuk teknologi perubatan, kejuruteraan automotif, aeroangkasa dan pertahanan, kuasa dan pemasangan data, automasi bangunan, serta kawasan perindustrian yang lain. Syarikat ini mempunyai rakan kongsi perniagaan di lebih daripada tiga puluh negara di seluruh dunia dan permodalan pasarannya adalah € 179 juta pada November 2022.

Leoni AG mempunyai sejarah harga saham yang mengagumkan sejak ditubuhkan pada tahun 1917. Harga saham tertinggi syarikat itu ialah € 64.14 pada Januari 2018, dan harga saham terendah adalah sekitar € 5 pada Oktober 2020.

Peristiwa penting yang telah menjejaskan harga saham Leoni AG termasuk pengambilalihan sistem pendawaian Eropah GmbH pada tahun 2010, dan penstrukturan semula syarikat Bahagian Penyelesaian Wire & Kabel pada tahun 2012. Pada tahun 2020, Leoni menutup 12 kilang untuk mengurangkan kos yang berkaitan dengan Covid-19.

Leoni AG adalah pemain utama dalam sektor pembuatan dan perindustrian, yang mengkhususkan diri dalam bahagian auto, kabel, komponen elektronik dan optik serat. Pesaing utama syarikat termasuk Kumpulan Prysmian dan APIV.

Prysmian Group adalah pemimpin global dalam industri sistem kabel tenaga dengan kekuatan dalam pengeluaran bahan khusus untuk aplikasi khas dan kabel mewah. APIV adalah sebuah syarikat teknologi global yang mereka bentuk, mengeluarkan, dan menjual produk keselamatan elektrik, elektronik dan aktif untuk sektor automotif.

Leoni AG mempunyai pengiktirafan jenama yang kuat dan rekod kejayaan panjang dalam industri. Ia juga berada di kedudukan yang baik untuk mengambil kesempatan daripada perubahan trend dan teknologi baru muncul dengan produk inovatifnya. Sebaliknya, Leoni AG mungkin terdedah kepada tekanan kompetitif dari syarikat -syarikat besar seperti Prysmian Group dan APIV yang mempunyai saham pasaran yang lebih besar dan lebih banyak sumber yang mereka ada.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg