expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Leonardo S.P.A., dahulunya Leonardo-Finmeccanica, adalah sebuah syarikat aeroangkasa dan pertahanan Itali yang didagangkan secara terbuka yang telah menjadi salah satu pemain utama dalam pasaran global untuk sektor-sektor ini. Ia diasaskan oleh usahawan Giuseppe ORSI pada tahun 1948 dan dipublikasikan di Bursa Saham Milan pada tahun 2016. Sejak itu, permodalan pasaran syarikat telah berkembang dengan ketara, menjadikannya salah satu perusahaan terbesar di indeks MIB FTSE.

Leonardo terkenal dengan perkongsian perniagaan strategiknya dengan beberapa nama terbesar dalam aeroangkasa dan pertahanan, dan produk inovatifnya telah dicari oleh banyak pasukan tentera di seluruh dunia. Dengan pelbagai produk yang terdiri daripada helikopter dan pesawat ke peluru berpandu, satelit, dan sistem latihan, Leonardo terus berada di barisan hadapan industri aeroangkasa dan pertahanan global.

Harga saham Leonardo Spa telah meningkat sejak penawaran awam awalnya pada tahun 2019. Saham itu mencecah paras tertinggi hingga kini € 32.4 sesaham pada bulan Mac 2000, didorong oleh permintaan pelabur yang kukuh dan prospek positif untuk prestasi masa depan syarikat.

Stok telah menyaksikan beberapa turun naik sejak beberapa tahun kebelakangan kerana peristiwa luaran, seperti pandemik Covid-19. Walaupun harga jatuh pada awal tahun 2020 disebabkan ketidakpastian ekonomi yang disebabkan oleh peristiwa ini, mereka pulih dan kini berdagang sekitar € 10 sesaham.

Ke depan, penganalisis optimis mengenai prospek Leonardo Spa pada tahun 2023. Syarikat itu dijangka meneruskan pengembangannya dan melancarkan produk baru, yang dapat memacu harga saham lagi. Pelabur harus mengawasi peristiwa yang akan datang yang boleh menjejaskan harga saham, seperti hasil pendapatan atau perubahan peraturan.

Leonardo adalah syarikat aeroangkasa, pertahanan, dan keselamatan global yang bersaing dengan orang -orang seperti Boeing, United Technologies Corporation (UTC), Northrop Grumman, dan Raytheon. Setiap syarikat mempunyai kekuatan dan kelemahannya sendiri berbanding dengan Leonard.

Boeing secara tradisinya kuat dalam penerbangan komersial, sementara UTC adalah pemimpin dalam pertahanan dan aeroangkasa. Northrop Grumman dijangka mengembangkan portfolio pertahanannya, dan Raytheon mempunyai kehadiran yang kuat dalam tentera dan aeroangkasa. Semua syarikat ini mempunyai harga saham yang lebih tinggi daripada Leonardo, jadi mereka adalah pemain yang lebih baik dalam industri.

Leonardo dibezakan oleh portfolio luas dan kehadiran antarabangsa. Kekuatan syarikat termasuk tumpuannya terhadap inovasi dan model perniagaannya yang pelbagai dengan penekanan pada pesawat pertahanan dan komersil.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg