expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Lanxess AG ditubuhkan pada tahun 2004. Ia adalah hasil daripada spin-off dari pelbagai unit dalam syarikat farmaseutikal dan bioteknologi Bayer AG. Hari ini, dari pangkalannya di Cologne, Jerman, Lanxess mengkhususkan diri dalam pengeluaran bahan kimia pakar.

Antara kepentingan utamanya adalah bahan tambahan yang digunakan dalam pelincir dan penyelesaian retardan kebakaran. Tumpuan yang meningkat terhadap bahan kimia ini telah diminta oleh pengambilalihan Chemtura dan usaha sama berikutnya dengan Aramco pada tahun 2016. Pengambilalihan tambahan produk Itibanyl Especiais Ltda (2020) dan perisa & wangian antarabangsa (2022) telah memberikan lanxess pelbagai portfolio produk. Saham Lanxess didagangkan di Bursa Saham Frankfurt dan, pada tahun 2021, hasil jualannya ialah € 7.5 bilion. Dari angka itu, € 219 juta adalah pendapatan bersih.

Saham Lanxess telah tersedia secara terbuka sejak tahun 2005. Syarikat ini disenaraikan di Bursa Saham Frankfurt di bawah Ticker DE: LXS. Oleh itu, semua harga saham LANXESS dipetik dalam Euro. Sejarah harga saham Lanxess menunjukkan bahawa, sejak tahun 2005, terdapat peningkatan nilai yang mantap. Stok Lanxess didagangkan pada € 17 pada tahun 2005.

Pada akhir tahun 2022, harga saham LANXESS lebih dari 36. yang mewakili kenaikan 111% lebih dari 17 tahun. Harga saham LANXESS tertinggi yang dicatatkan antara 2005 dan 2022 ialah 74.780. Ini berlaku pada 1 Januari 2018. Dari harga pembukaan harian € 66.320, saham LANXESS memuncak pada € 74.780 sebelum ditutup pada € 70.220.

Mengapa perdagangan Lanxess stok apabila terdapat pilihan lain? Lanxess adalah salah satu syarikat kimia khusus terbesar di dunia. Bukan sahaja akarnya berasaskan Bayer AG, sebuah syarikat farmaseutikal berbilion dolar, tetapi ia juga menyelesaikan beberapa pengambilalihan berprofil tinggi. Ini menjadikan Lanxess entiti aktif dari perspektif perniagaan dan sebagai pilihan perdagangan.

Walau bagaimanapun, terdapat syarikat lain dalam ruang kimia dan biotek khusus yang mungkin bernilai mengkaji. Arkema dan BASF sering disebut sebagai pesaing untuk LANXESS. Anda boleh berdagang saham di syarikat -syarikat ini di Skilling. Produk Kontrak untuk Perbezaan (CFD) kami membolehkan anda mengambil kedudukan yang panjang atau pendek di lebih daripada 700 syarikat, termasuk stok LANXESS.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg