expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Krones

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Krones adalah pengeluar mesin pembungkusan dan pembotolan Jerman yang beribu pejabat di Neutraubling, Jerman. Sehingga 22 September 2023, topi pasaran semasa berada pada € 2.99 bilion. Krones mengkhususkan diri dalam menyediakan penyelesaian untuk industri minuman dan pengeluar makanan, menawarkan teknologi proses, teknologi pengisian, dan mesin pembungkusan.

Ditubuhkan pada tahun 1951 oleh Hermann Kronseder, Krones mempunyai sejarah inovasi dan kepakaran yang panjang di lapangan. Syarikat ini membangun, mengeluarkan, dan memasang mesin dan garis lengkap untuk pelbagai industri, termasuk pembotolan, pengetinan, dan pembungkusan. Ia pergi ke umum dan menyenaraikan sahamnya di Bursa Saham Frankfurt. Ia telah memperluaskan kehadirannya di seluruh dunia, dengan anak -anak syarikat seperti Krones Inc. melayani Amerika Utara, Amerika Tengah, dan Caribbean.

Selama 5 tahun yang lalu, saham Krones AG telah naik turun. Pada bulan Mac 2020, harga saham terendah dicapai pada € 41.920, disebabkan oleh pandemik COVID-19, manakala harga saham tertinggi dicapai pada April 2023 pada € 120.300.

Peniaga yang ingin memanfaatkan variasi harga saham boleh menggunakan pelbagai strategi perdagangan seperti perdagangan hari, dagangan swing, perdagangan salinan, perdagangan kedudukan, atau perdagangan scalping berdasarkan selera risiko mereka. Sebagai contoh, perdagangan swing melibatkan mengambil kesempatan daripada pergerakan harga jangka pendek stok, memegang jawatan untuk tempoh yang lebih lama, biasanya antara beberapa hari hingga beberapa minggu. Alat analisis teknikal seperti corak candlestick dan gelombang Elliot juga boleh membantu peniaga dalam membuat keputusan yang tepat mengenai stok. Corak Candlestick menggunakan carta untuk menunjukkan harga pembukaan dan penutupan stok, serta tinggi dan rendah manakala Elliot Waves adalah alat yang digunakan untuk mengenal pasti trend pasaran atau jerawat yang berlaku dalam corak gelombang seperti.

Peniaga yang sedang mempertimbangkan perdagangan saham Krones AG harus melakukan kerja rumah mereka dengan meneliti dan menganalisis trend dan pesaing pasaran yang relevan. Pesaing termasuk tetapi tidak terhad kepada:

  • Coca-Cola (KO.US): Syarikat Coca-Cola, yang biasanya dikenali sebagai Coca-Cola, adalah sebuah perbadanan minuman multinasional Amerika yang terkenal di Atlanta, Georgia. Ditubuhkan pada tahun 1892, Coca-Cola adalah salah satu jenama yang paling ikonik dan berharga di dunia. Syarikat ini terkenal dengan produk perdana, Coca-Cola, minuman ringan berkarbonat, serta portfolio minuman yang lain, termasuk diet kok, fanta, sprite, dan pembantu kecil.
  • PepsiCo (PEP.US): PepsiCo adalah sebuah syarikat makanan dan minuman multinasional Amerika yang terkemuka di dalam pembelian, New York. Portfolio produk pelbagai syarikat termasuk jenama terkenal seperti Pepsi, Lay's, Tropicana, Gatorade, Quaker Oats, dan banyak lagi.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg