expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Kongsberg Automotive (KOA) ditubuhkan pada tahun 1971 oleh usahawan Norway Jorgen Tandberg. Sejak itu berkembang menjadi pemimpin global dalam pengeluaran komponen dan sistem automotif, dengan lebih daripada 200 lokasi di 30 negara. Pada masa penulisan, KOA disenaraikan di Bursa Saham Oslo dan mempunyai permodalan pasaran lebih dari $ 2 bilion.

Ini menjadikannya salah satu stok automotif yang berprestasi tinggi di Norway dan pelaburan yang kukuh untuk peniaga yang ingin memanfaatkan pertumbuhan industri. Dengan kehadirannya yang berkembang di seluruh dunia, KOA berada di kedudukan yang baik untuk mendapat manfaat daripada pengembangan selanjutnya dan peningkatan permintaan dalam sektor automotif. Pelabur harus mengawasi stok ini dan mempertimbangkan menambahnya kepada portfolio mereka. Ia boleh menjadi bahagian penting dalam strategi perdagangan yang pelbagai.

Kongsberg Automotive (KOA) mempunyai sejarah harga yang menarik sejak 5 tahun yang lalu. Setelah mencapai paras tertinggi 19.76 NOK pada bulan Jun 2018, harga sahamnya semakin menurun dan mencecah 1.24 NOK pada bulan Julai 2020, yang mewakili penurunan hampir 93% dari paras tertinggi sepanjang masa. Peniaga harus membuka mata mereka untuk sebarang perkembangan positif di dalam syarikat yang dapat membantu menolak harga sahamnya. Memahami data teknikal sedemikian boleh menjadi penting dalam membantu membuat keputusan perdagangan yang dimaklumkan.

Secara keseluruhannya, sejarah harga Kongsberg Automotive (KOA) dalam tempoh 5 tahun yang lalu telah tidak menentu dan tidak dapat diramalkan, menjadikannya stok yang berpotensi menarik bagi peniaga yang sanggup mengambil risiko dan menjadi tangkas dalam kedudukan mereka. Dengan melakukan penyelidikan, memahami asas-asas syarikat, dan mengekalkan data masa nyata, peniaga dapat mempersiapkan diri dengan lebih baik untuk peluang atau kerugian yang berpotensi dalam pasaran ini.

Kongsberg Automotive (KOA) beroperasi dalam industri yang sangat kompetitif, dengan pemain penting termasuk Autoliv, Lear Corporation, Magna International dan Delphi Technologies. Setiap syarikat ini mempunyai portfolio produk dan perkhidmatan yang mengagumkan di seluruh sektor automotif, merangkumi sistem keselamatan, penyelesaian tempat duduk dan trim dalaman.

Keempat -empat saingan mempunyai otot kewangan yang signifikan dan telah menunjukkan keupayaan mereka untuk meletakkan sumber yang penting di belakang usaha R&D, untuk terus membangunkan produk baru. Ini telah menjadikan mereka pesaing yang hebat untuk KOA sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Walaupun demikian, KOA terus berkembang, dengan gabungan pembangunan produk inovatif dan perkhidmatan pelanggan terkemuka industri yang membolehkannya tetap berdaya saing terhadap syarikat-syarikat yang lebih besar.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg