expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Johnson & Johnson

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Johnson & Johnson ialah syarikat penjagaan kesihatan global yang menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan dalam industri farmaseutikal, peranti perubatan dan kesihatan pengguna. Produk syarikat dijual di lebih 175 negara di seluruh dunia. Johnson & Johnson mempunyai lebih 250,000 pekerja di seluruh dunia. Operasi syarikat itu disusun dalam tiga segmen perniagaan: Farmaseutikal, Peranti Perubatan dan Kesihatan Pengguna.

Perniagaan farmaseutikal Johnson & Johnson tertumpu pada penemuan, pembangunan dan pengkomersilan ubat-ubatan untuk rawatan beberapa penyakit dan keadaan. Perniagaan peranti perubatan syarikat menyediakan rangkaian produk yang digunakan dalam diagnosis, rawatan dan pencegahan pelbagai keadaan perubatan. Perniagaan kesihatan pengguna Johnson & Johnson menyediakan rangkaian ubat bebas kaunter dan preskripsi, serta produk kesihatan dan kesejahteraan.

Johnson dan Johnson ialah salah satu syarikat penjagaan kesihatan terbesar di dunia. Harga saham syarikat telah mengalami banyak naik dan turun selama bertahun-tahun, tetapi secara amnya telah meningkat dari semasa ke semasa. Baru-baru ini, syarikat itu telah mendapat berita mengenai penglibatannya dalam krisis opioid. Walaupun begitu, Johnson dan Johnson kekal sebagai kuasa yang berkuasa dalam industri penjagaan kesihatan. Juga ahli indeks pasaran saham Purata Perindustrian US 30, S&P 100 dan SPX500.

Harga saham syarikat mencapai titik tertinggi sebelum COVID-19 pada Februari 2020, apabila ia mencecah $151.89 sesaham. Saham itu kemudiannya jatuh dengan mendadak berikutan pandemik COVID-19, tetapi sejak itu pulih kemudian mencapai paras tertinggi baharu pada $186.01 sesaham pada April 2022. Syarikat itu mempunyai rekod pertumbuhan dan keuntungan yang kukuh, dan dijangka terus berprestasi baik pada masa hadapan jika ia dapat mengharungi cabaran yang mendatang.

Terdapat beberapa perbezaan utama antara melabur dalam dan berdagang saham Johnson dan Johnson melalui CFD. Apabila anda melabur dalam syarikat, anda membeli saham dalam syarikat itu dan menjadi pemilik sebahagian. Ini melayakkan anda mendapat sebahagian daripada keuntungan syarikat, melalui dividen, dan hak mengundi pada mesyuarat pemegang saham. Apabila anda berdagang saham JNJ melalui CFD, anda tidak memiliki aset asas dan oleh itu tidak menerima sebarang dividen atau hak mengundi.

Walau bagaimanapun, anda boleh mendapat manfaat daripada kedua-dua pasaran yang meningkat dan menurun, kerana anda boleh berdagang saham JNJ baik panjang dan pendek. Dagangan CFD juga membolehkan anda menggunakan leverage, bermakna anda boleh berdagang dengan perbelanjaan modal yang jauh lebih kecil daripada jika anda membeli saham secara langsung. Ini boleh meningkatkan keuntungan anda, tetapi juga kerugian anda, jadi adalah penting untuk menggunakan leverage dengan berhati-hati.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg