expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham iShares Russel 2000

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

iShares Russell 2000 (IWM.US) adalah dana perdagangan pertukaran (ETF) yang bertujuan untuk mengesan prestasi Indeks Russell 2000, yang mewakili segmen kecil pasaran ekuiti A.S .. Dengan permodalan pasaran semasa sebanyak $ 52.09 bilion, iShares Russell 2000 menyediakan pelabur dengan pendedahan kepada portfolio pelbagai saham kecil.

ETF dilancarkan oleh BlackRock, Inc. dan telah mendapat populariti di kalangan pelabur yang mencari pendedahan berasaskan luas kepada segmen kecil. Sebagai ETF, ia menawarkan manfaat kepelbagaian, kecairan, dan ketelusan. Ia dipublikasikan pada 22 April 2000, dan sejak itu menjadi salah satu pilihan utama bagi pelabur yang ingin mengambil bahagian dalam prestasi syarikat-syarikat kecil di pasaran A.S ..

Sepanjang lima tahun yang lalu, iShares Russell 2000 telah memaparkan sejarah harga saham yang berbeza -beza. Harga rekod tertinggi dalam tempoh ini dicapai pada $ 244.46 pada November 2021, mencerminkan sentimen pasaran positif dan pertumbuhan yang berpotensi. Sebaliknya, titik terendah berlaku pada $ 95.69 pada bulan Mac 2020, menunjukkan cabaran pasaran atau kebimbangan pelabur.

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa harga saham dipengaruhi oleh pelbagai faktor, termasuk keadaan pasaran, trend ekonomi, dan sentimen pelabur. Sepanjang sejarahnya, sorotan yang ketara mungkin termasuk tempoh turun naik pasaran, peristiwa ekonomi yang memberi kesan kepada stok kecil, dan peralihan dalam keutamaan pelabur untuk ETF indeks pelbagai.

Memandangkan sifat dinamik pasaran saham, harga saham boleh berubah dengan cepat. Adalah dinasihatkan bagi pelabur untuk terus dimaklumkan mengenai trend pasaran terkini dan berita yang berkaitan dengan iShares Russell 2000. Menjalankan penyelidikan menyeluruh dan perundingan sumber kewangan yang boleh dipercayai dapat membantu membuat keputusan yang baik ketika mempertimbangkan perdagangan saham ini.

Sebelum perdagangan iShares Russell 2000, adalah penting untuk mempertimbangkan pesaingnya di ruang ETF indeks kecil. Pesaing yang patut dinilai termasuk:

  • Vanguard Small-Cap ETF (VB): ETF yang popular yang menjejaki prestasi CRSP US Small Cap Index, memberikan pendedahan kepada portfolio pelbagai stok kecil.
  • SPDR SPX 600 CAP ETF kecil (SLY): ETF yang bertujuan untuk mengesan prestasi indeks SPX SmallCap 600, yang menawarkan pendedahan pelabur kepada pelbagai stok kecil.
  • iShares Core SPX Small-Cap ETF (IJR): Satu lagi ETF yang bertujuan untuk mengesan prestasi indeks SPX SmallCap 600, memberikan pendedahan pelbagai kepada stok kecil.

Memandangkan landskap yang kompetitif dapat memberikan gambaran tentang pilihan pelaburan alternatif dan kelebihan perbandingan ETF indeks kecil yang berlainan. Juga melakukan penyelidikan menyeluruh mengenai pesaing ini boleh membantu pelabur membuat keputusan yang tepat apabila mempertimbangkan perdagangan saham ini.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg