expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham iShares MSCI HK

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

iShares MSCI Hong Kong ETF (EWH.US) adalah dana perdagangan pertukaran dengan permodalan pasaran sebanyak $ 612.89 juta pada 17 Ogos 2023. Dilancarkan oleh BlackRock, Inc., dana itu bertujuan untuk mengesan prestasi MSCI Hong Kong Indeks, yang mewakili pasaran ekuiti Hong Kong. Ia menyediakan pendedahan pelabur kepada pelbagai syarikat yang disenaraikan oleh Hong Kong.

Sejarah iShares MSCI Hong Kong ETF ditandai dengan pelancarannya sebagai sebahagian daripada keluarga ISHARES ETFs, yang direka untuk menyediakan akses yang cekap dan kos efektif ke pelbagai pasaran global. Permulaannya sejajar dengan minat yang semakin meningkat dalam pelaburan antarabangsa. ETF ini menawarkan pelabur cara yang mudah untuk mengambil bahagian dalam pasaran ekuiti Hong Kong tanpa memiliki stok individu secara langsung.

Harga saham EWH.US mempunyai bahagian yang saksama dari naik dan turun sejak 5 tahun yang lalu. Harga tertinggi yang dicapai oleh ETF ialah $ 28.17 pada bulan Mei 2021, manakala harga terendah ialah $ 16.04 pada Oktober 2020.

Peniaga boleh mempertimbangkan menggunakan pelbagai strategi perdagangan apabila menganalisis ETF. Perdagangan hari, misalnya, memerlukan membeli dan menjual ETF dalam hari dagangan yang sama untuk memanfaatkan pergerakan harga jangka pendek. Dagangan kedudukan, sebaliknya, melibatkan memegang ETF untuk tempoh yang panjang, biasanya bulan atau tahun, untuk memanfaatkan trend jangka panjang dan mengurangkan turun naik jangka pendek.

Apabila menganalisis ETF, peniaga juga boleh menggunakan pelbagai alat dan penunjuk untuk membantu mereka membuat keputusan yang tepat. Corak Candlestick, misalnya, boleh digunakan untuk mengenal pasti trend dan corak pembalikan dalam carta harga. Corak carta, seperti kepala dan bahu atau puncak ganda, juga boleh digunakan untuk mengenal pasti pergerakan harga yang berpotensi.

Sebelum menyelam ke dalam perdagangan iShares MSCI Hong Kong ETF, penting untuk melihat persaingan di pasaran. Sebagai peniaga, sangat penting untuk melihat pesaing ini untuk membuat keputusan yang tepat. Berikut adalah pesaing utama kepada iShares MSCI Hong Kong ETF yang patut dipertimbangkan sebelum anda mula berdagang:

  • iShares MSCI China (MCHI.US) ETF menjejaki Indeks MSCI China, yang menawarkan pendedahan kepada pelbagai syarikat China yang disenaraikan di China dan Hong Kong.
  • iShares MSCI Japan (EWJ.US) ETF mengikuti indeks MSCI Japan, yang menyediakan akses pelabur kepada pemilihan ekuiti Jepun yang komprehensif, mencerminkan prestasi pasaran Jepun.
  • iShares MSCI Korea Selatan (EWY) ETF mereplikasi indeks MSCI Korea 25/50, memberikan pendedahan pelabur kepada spektrum luas saham Korea Selatan di seluruh sektor yang berlainan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg