expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

iShares MDAX adalah pilihan yang baik untuk peniaga yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka dan memanfaatkan pasaran pertengahan Jerman. Ia menjejaki prestasi 80 syarikat bersaiz sederhana dari segmen standard utama di tempat perdagangan Xetra Deutsche Börse, yang menawarkan pendedahan kepada cip biru yang ditubuhkan serta lebih banyak syarikat yang berorientasikan pertumbuhan.

Di samping menawarkan kepelbagaian dan potensi untuk Alpha, iShares MDAX memberikan pedagang akses mudah ke segmen menarik pasaran Jerman ini. Ia mempunyai nisbah perbelanjaan sebanyak 0.25%, menjadikannya sangat kos efektif berbanding dengan dana indeks pertengahan cap lain-jadi peniaga boleh mendapatkan lebih banyak wang untuk wang mereka.

iShares MDAX mempunyai larian yang mengagumkan antara 20 Mac 2020 dan 19 Mei 2023. Pada tahap rendah 19,521.15 ia dapat, untuk mengadakan perhimpunan hingga 36,127.19 pada puncaknya pada 27 Ogos 2021 - peningkatan 86.98% yang luar biasa! Sehingga 19 Mei 2023, indeksnya adalah pada 27,760.35, naik 41.8% dari rendah pada bulan Mac 2020. Ini adalah demonstrasi yang hebat tentang daya tahan dan potensi stok pertengahan Jerman. Ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana indeks dilakukan pada bulan -bulan akan datang.

Walau bagaimanapun, peniaga harus ingat untuk sentiasa mengamalkan pengurusan risiko dan menyedari potensi risiko yang berkaitan dengan perdagangan. Adalah lebih baik untuk melakukan penyelidikan anda sendiri dan memahami apa -apa pelaburan sebelum mengambil risiko.

MDAX dianggap lebih tidak menentu daripada DAX, yang berpotensi menghasilkan pulangan yang lebih tinggi. Selain itu, MDAX menawarkan profil risiko yang lebih rendah daripada pasaran saham antarabangsa yang lain seperti AS atau Jepun. Memandangkan kestabilan dan potensi pertumbuhannya, perdagangan iShares MDAX boleh menjadi pilihan yang menarik bagi peniaga yang ingin mendapatkan akses kepada stok Jerman tanpa perlu melabur dalam beberapa syarikat.

Di samping itu, kerana MDAX terdiri daripada pertengahan cap, stok ini mungkin menawarkan potensi pertumbuhan yang lebih besar daripada topi besar dan kurang terdedah kepada turun naik pasaran.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg