expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Ion Beam

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Aplikasi Rasuk Ion SA (IBAB.BR) adalah sebuah syarikat Belgium yang mengkhususkan diri dalam terapi proton dan radiopharmaceuticals untuk rawatan kanser dan pengimejan perubatan. Dengan permodalan pasaran sebanyak € 437.88 juta pada 2 Ogos 2023, ia adalah pemimpin global dalam penyelesaian penjagaan kanser yang inovatif.

Ditubuhkan pada tahun 1986, syarikat itu merupakan perintis dalam terapi proton, rawatan canggih yang mensasarkan tumor dengan ketepatan, meminimumkan kerosakan pada tisu yang sihat. Aplikasi rasuk ion telah menyumbang dengan ketara untuk memajukan teknologi terapi proton dan memperluaskan penggunaannya di seluruh dunia. Syarikat itu dipublikasikan pada tahun 1996, dan sejak itu, ia tetap berada di barisan hadapan industri perubatan, menyediakan penyelesaian perubatan kritikal untuk meningkatkan hasil pesakit kanser.

Saham IBAB.BR telah berada di pasaran sejak tahun 1998, tetapi kami akan memberi tumpuan kepada pergerakan harga sahamnya dalam tempoh lima tahun yang lalu. Harga saham tertinggi yang dicapai ialah € 25.38 pada Mac 2018, manakala harga saham terendah mencapai € 6.01 pada bulan Mac 2020, pada ketinggian pandemik COVID-19.

Beberapa peristiwa penting telah menjejaskan harga saham Ion Beam. Sebagai contoh, pada tahun 2017, ia memenangi kontrak untuk membina pusat terapi proton di China, yang menyaksikan lonjakan harga sahamnya.

Ketika datang ke strategi perdagangan untuk stok, ada beberapa yang harus dipertimbangkan. Satu strategi adalah perdagangan trend, di mana peniaga mencari trend dalam pergerakan harga saham dan perdagangan berdasarkan trend tersebut. Satu lagi adalah perdagangan momentum, di mana peniaga melihat momentum pergerakan harga saham dan perdagangan dengan sewajarnya. Juga, untuk membantu menganalisis stok, peniaga juga boleh menggunakan petunjuk teknikal seperti bergerak purata dan band bollinger.

Sebelum anda mempertimbangkan stok rasuk ion perdagangan, penting untuk memahami persaingan yang mengelilingi syarikat. Mereka termasuk:

  • Syarikat Sweden Elekta AB (EKTA.SE), pesaing yang kuat dalam pasaran terapi radiasi. Elekta mengeluarkan peralatan yang digunakan dalam rawatan kanser, diagnosis radiasi, dan latihan.
  • Pfizer (PFE.US) adalah perbadanan farmaseutikal multinasional yang mengkhususkan diri dalam pembangunan ubat -ubatan dan vaksin untuk pelbagai keadaan perubatan. Ia mempunyai pelbagai produk dan mempunyai saluran paip yang berpotensi baru.
  • Novo Nordisk AS (NOVOBc.DXE) adalah satu lagi pesaing utama dalam industri teknologi perubatan. Ia adalah sebuah syarikat farmaseutikal Denmark yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran ubat -ubatan dan produk diabetes.

Sebagai peniaga atau pelabur, adalah penting untuk mempertimbangkan pesaing ini dan melakukan penyelidikan lanjut apabila memutuskan sama ada atau tidak untuk melabur dalam stok rasuk ion.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg