expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Hella Kgaa Hue

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Hella Kgaa Hue, yang biasanya dikenali sebagai Hella, adalah sebuah syarikat Jerman yang diiktiraf di seluruh dunia yang mengkhususkan diri dalam teknologi pencahayaan dan komponen elektronik untuk industri automotif. Ditubuhkan pada tahun 1899 oleh Sally Windmüller, syarikat itu pada mulanya beroperasi sebagai "Westfälische Metall-Industrie Aktien-Gsesellschaft" (WMI), tanglung pembuatan, lampu depan, tanduk, dan kelengkapan untuk basikal, kereta, dan kemudiannya.

Syarikat itu secara rasmi mengadopsi nama "Hella" hanya pada tahun 1988. Dari masa ke masa, ia telah memperluaskan portfolionya dengan ketara dan kini mempunyai lebih dari 125 lokasi di seluruh dunia. Ia dipublikasikan pada tahun 2014, menawarkan sahamnya di Bursa Saham Frankfurt. Hari ini, ia terus berinovasi dan memimpin dalam bidang bahagian automotif, membuat kemajuan yang ketara di kawasan seperti sistem bantuan pemandu berasaskan kamera.

Hella Kgaa Hue Stock telah mengalami turun naik harga, sama seperti stok lain. Dalam tempoh lima tahun yang lalu, harga saham terendah yang dicapai ialah € 20.24 pada bulan Mac 2020, manakala harga saham tertinggi mencapai € 83.55 pada bulan Mac 2023.

Sebagai peniaga, anda boleh menggunakan pelbagai strategi perdagangan dan penunjuk kewangan untuk membimbing anda dalam membuat keputusan yang tepat. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan analisis teknikal untuk meneroka trend harga sejarah dan sentimen pasaran semasa. Indeks Kekuatan Relatif (RSI) dan Penumpuan Purata Bergerak Divergence (MACD) adalah dua petunjuk teknikal yang popular yang boleh membantu anda mengenal pasti keadaan overbought atau oversold dan pembalikan trend yang berpotensi.

Satu lagi alat yang berguna ialah kalendar ekonomi, yang memberikan pandangan tentang acara dan berita yang akan datang yang boleh memberi kesan kepada harga saham. Sebagai contoh, pembebasan laporan kewangan, perubahan peraturan atau trend industri boleh menjejaskan pasaran saham dan saham syarikat individu.

Bagi pelabur dan peniaga yang ingin melabur dalam pasaran saham, adalah penting untuk mengkaji prestasi pelbagai syarikat dalam industri yang sama sebelum melabur. Ini amat penting apabila berdagang saham Hella KGaA Hue. Dua pesaing yang patut diberi perhatian yang patut dipertimbangkan sebelum melabur dalam stok HLE.DE adalah:

  • Continental AG (CON.DE) adalah pengeluar bahagian automotif multinasional Jerman yang menghasilkan pelbagai produk, termasuk tayar dan brek. Walaupun syarikat itu beribu pejabat di Jerman, ia mempunyai kehadiran global dan beroperasi di lebih dari 60 negara.
  • Kongsberg Automotive (KOA.NO), sebaliknya, adalah pengeluar Norway yang terutama memberi tumpuan kepada pengeluaran penyelesaian kenderaan automotif dan komersial, seperti keselesaan tempat duduk, powertrain, dan sistem kawalan pemandu.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg