expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Heidelberger Drück adalah firma kejuruteraan mekanikal yang beribu pejabat di Heidelberg, Jerman. Ditubuhkan pada tahun 1850, syarikat ini mengkhususkan diri dalam penekan percetakan, perisian percetakan dan teknologi pengimejan komputer ke plat. Firma itu dianggap sebagai pengeluar nombor satu daripada penekanan percetakan mengimbangi.

Syarikat ini juga dianggap sebagai Heidelberg Platen Press asalnya, yang dikenali dalam sektor ini sebagai 'Windmill', yang membanggakan mekanisme suapan kertas yang didorong oleh kuasa pertama.

Baru-baru ini, Heidelberg bekerjasama dengan Ricoh pada tahun 2011 untuk menjadi rakan kongsi dan pengedar jangka panjang jenama digital jenama Jepun, serta suite penuh produk offset Press. Pada tahun 2014, ia juga memperoleh Gallus Holding, yang telah membantu meningkatkan keupayaan percetakan label Heidelberger Drück dan keupayaan pengeluaran pasca-tekan.

Sudah menjadi cerita yang mencabar untuk harga saham Heidelberger Drück dalam beberapa dekad kebelakangan ini. Sifat penurunan saham Heidelberger Drück adalah gejala industri percetakan secara keseluruhan, yang telah berjuang dengan ketara, mengakibatkan rentetan pekerjaan dan pemotongan gaji sejak kebelakangan ini.

Pada bulan Januari 2001, harga saham Heidelberger Drück adalah setinggi € 43.61, tetapi ia menjunam dengan cepat sepanjang tahun 2002 hingga rendah € 9.81 pada bulan Mac 2003. Ini diikuti dengan perhimpunan sederhana hingga tertinggi € 25.49 pada bulan Mei 2006, walaupun global Krisis kewangan pada tahun 2008 mengakibatkan kemerosotan besar untuk Heidelberger Drück dan seluruh industri percetakan.

Sejak itu, kos saham Heidelberger Drück telah terapung tidak lebih tinggi daripada € 5 sesaham. Antara 2017 dan 2022, harga saham Heidelberger Drück jatuh hampir 44%. Seperti banyak ekuiti lain, harga saham Heidelberger Drück bangkit pada tahun 2021 berikutan berakhirnya sekatan penguncian Covid-19. Walau bagaimanapun, ia ditutup 2022 dalam fesyen penurunan, boleh didapati pada tahap rendah € 1.48 pada bulan Disember.

Walaupun Heidelberger Drück adalah salah satu firma tertua dalam industri percetakan global hari ini, terdapat beberapa pesaing terkenal untuk Heidelberger Drück untuk bertanding. Sebagai contoh, Sign-Zone, Inc. adalah salah satu firma swasta yang paling pesat berkembang di Amerika Syarikat, tetapi belum lagi dipublikasikan.

Kumpulan DGB Firma Belanda adalah satu -satunya pesaing Heidelberger Drück untuk pergi ke umum. Syarikat itu, yang dahulunya dikenali sebagai Verenigde Nederlandse Compagnie, sangat aktif dalam sektor perkhidmatan percetakan. Walau bagaimanapun, terdapat sedikit dalam industri percetakan yang boleh bersaing dengan warisan Heidelberger Drück. Heidelberger menjana pendapatan tahunan kira -kira $ 2.3bn dan membawa anggaran bernilai lebih daripada $ 513 juta.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg