expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Heidelbergcement AG adalah salah satu syarikat bahan bangunan terkemuka di dunia. Syarikat itu ditubuhkan pada tahun 1874 oleh Johann Philipp Schifferdecker, seorang usahawan Jerman yang mengiktiraf potensi simen untuk merevolusikan pembinaan dan kejuruteraan.

Sejak itu, Heidelbergcement telah berkembang dengan pesat dan hari ini beroperasi di 54 negara di seluruh dunia. Sehingga 2023, syarikat itu mempunyai cap pasaran sebanyak 13.35B EUR dan merupakan salah satu syarikat bahan binaan awam terbesar di dunia. Produk syarikat digunakan untuk pelbagai projek pembinaan dari perumahan kediaman hingga projek infrastruktur besar seperti empangan dan jambatan.

Heidelbergcement AG è uno dei principali produttori globali di materiali da costruzione e il suo prezzo delle azioni ha visto un costante aumento degli ultimi anni. Il prezzo più alto che questo titolo abbia mai raggiunto è stato di € 109,58 il 18 maggio 2007. Il 27 febbraio 2009, ha visto il suo prezzo di negoziazione più basso quando è sceso a € 19,37. Questa forte riduzione è stata dovuta alla crisi finanziaria globale che ha comportato un crollo della domanda di materiali da costruzione

Heidelbergcement AG adalah pengeluar global simen dan bahan binaan yang berkaitan. Dengan terlibat dalam perdagangan antarabangsa, Heidelbergcement AG telah dapat mengembangkan jangkauan dan mengakses pasaran asing yang penting. Apabila syarikat berkembang dan berkembang, ia juga menghadapi persaingan dari syarikat lain di seluruh dunia yang juga terlibat dalam aktiviti perniagaan yang sama.

Syarikat -syarikat yang bersaing dengan Heidelbergcement AG dalam simen dan pasaran bahan binaan yang berkaitan termasuk Cemex, LafargeHolcim, China National Building Material, Crh plc., Anhui Conch Cement Co. Ltd., Taiwan Cement Corporation, Votorantim Cimentos S.A., Buzzi Unicem, Grupo Cementos de de de Chihuahua S.A.B. De C.V., dan Vicat S.A., antara lain. Syarikat -syarikat ini beroperasi di negara -negara yang berbeza dan mempunyai strategi pasaran yang berbeza yang mereka gunakan untuk bersaing dengan Heidelbergcement AG di pasaran global untuk simen dan bahan binaan yang berkaitan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg