expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham General Electric

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

General Electric (Ge.us) adalah konglomerat multinasional dengan topi pasaran semasa $ 116.24 bilion pada 14 Jun, 2023. Ditubuhkan pada tahun 1892 oleh Thomas Edison, Charles A. Coffin, dan Elihu Thomson, GE mempunyai sejarah bertingkat sebagai perintis sebagai perintis sebagai perintis sebagai perintis sebagai perintis dalam pelbagai industri, termasuk elektrik, penerbangan, penjagaan kesihatan, dan tenaga boleh diperbaharui. Syarikat itu dipublikasikan pada tahun 1896 dan sejak itu menjadi pemimpin global dalam inovasi dan teknologi.

Sepanjang kewujudannya, ia telah memberikan sumbangan yang signifikan kepada masyarakat, memperkenalkan ciptaan dan kemajuan terobosan. Dengan pelbagai portfolio perniagaan, GE beroperasi dalam sektor seperti kuasa, tenaga boleh diperbaharui, penerbangan, dan penjagaan kesihatan, yang menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan di seluruh dunia. Warisan dan komitmen syarikat yang berterusan untuk kemajuan telah meletakkannya sebagai pemain terkemuka di pasaran global.

Saham General Electric telah mengalami sejarah harga yang dinamik sejak lima tahun yang lalu, dipengaruhi oleh keadaan pasaran, prestasi syarikat, dan trend industri.

Dalam tempoh 5 tahun yang lalu, GE Stock mencapai titik tertinggi pada $ 107.33 sesaham baru -baru ini pada bulan Jun 2023, mencerminkan momen keyakinan pasaran dan perkembangan positif. Tinggi ini mungkin telah dipengaruhi oleh faktor -faktor seperti prestasi kewangan yang kukuh, perkongsian strategik, atau pelancaran produk yang berjaya. Sebaliknya, stok juga mengalami harga terendahnya pada $ 34.21per pada Mei 2020. Rendah ini mungkin telah dipengaruhi oleh faktor-faktor seperti kemelesetan ekonomi, cabaran industri, atau isu khusus syarikat.

Sejarah harga saham syarikat menyoroti turun naik dan turun naik yang wujud dalam pasaran saham. Adalah penting bagi pelabur untuk menjalankan analisis menyeluruh, memandangkan faktor -faktor seperti prestasi kewangan syarikat, trend industri, dan keadaan makroekonomi ketika menilai stok ini.

Sebelum dagangan General Electric Stock, adalah penting untuk mempertimbangkan landskap kompetitif dalam industri di mana GE beroperasi. Syarikat itu menghadapi persaingan dari pelbagai pemain di segmen perniagaannya yang berbeza. Dalam sektor penerbangan, pesaing utama termasuk Boeing Company (BA) dan Airbus SE (AIR.PA). Dalam industri penjagaan kesihatan, syarikat -syarikat seperti Johnson & Johnson (JNJ.US), Becton Dickinson (BDX.US) dan Medtronic (MDT.US) adalah pesaing terkenal.

Di samping itu, dalam sektor tenaga dan tenaga boleh diperbaharui, pesaing seperti Siemens Energy AG (ENR.DE) dan Sistem Angin Vestas A/S (VWSc.DXE) menimbulkan cabaran yang signifikan. Menilai faktor -faktor seperti bahagian pasaran, portfolio produk, inovasi teknologi, dan prestasi kewangan adalah penting apabila membandingkan General Electric dengan pesaingnya. Memahami landskap yang kompetitif dapat memberikan pandangan yang berharga untuk membuat keputusan yang tepat ketika berdagang stok ini.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg