expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Finecobank Banca adalah bank dalam talian Itali yang ditubuhkan pada tahun 1999 dan khusus dalam menyediakan perkhidmatan perbankan melalui laman web dan aplikasi mudah alih kepada pelanggan, syarikat, profesional dan pelabur institusi.

Bank menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti akaun semasa, kad debit, kad kredit, akaun simpanan, pelaburan dan produk insurans. Perkhidmatan Fineco direka untuk menjadi mudah dan mesra pengguna supaya pelanggan dapat menguruskan kewangan mereka dengan mudah dengan usaha minimum.

Bank mempunyai operasi di seluruh Itali dan mendakwa mempunyai lebih daripada 1.5 juta pelanggan. Ia juga mempunyai pejabat di beberapa negara Eropah lain termasuk UK, Perancis dan Jerman. Di samping itu, ia menawarkan perkhidmatan pertukaran asing yang membolehkan pelanggan membuat pembayaran dan pemindahan dalam pelbagai mata wang.

Sepanjang 20 tahun yang lalu, harga saham syarikat telah mengalami beberapa tahap tertinggi dan rendah kerana ia disesuaikan dengan perubahan keadaan pasaran.

Saham bank mula berdagang di Bursa Saham Milan pada bulan Februari 2000 dan mencapai paras tertinggi sepanjang € 13,94 pada bulan Oktober 2007. Namun pada tahun berikutnya, sektor perbankan menderita akibat krisis kewangan global menyebabkan saham Fineco jatuh dengan ketara sebelum ini pulih kemudian pada tahun 2009.

Sejak itu, harga saham semakin meningkat sehingga April 2020 apabila ia mencapai paras tertinggi sepanjang € 20.63 disebabkan oleh keyakinan pelabur yang kukuh terhadap potensi syarikat untuk pertumbuhan masa depan. Sehingga Mac 2020, bahagian Finecobank Banca didagangkan sekitar 15 EUR.

Finecobank Banca mempunyai beberapa pesaing dalam sektor perbankan dalam talian Itali. Ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, UniCredit Bank Italia, Intesa Sanpaolo dan Ubi Banca. Pemain lain di ruang angkasa termasuk Saxo Bank, Deutsche Bank dan Barclays Bank.

Setiap syarikat ini menawarkan perkhidmatan yang sama seperti akaun semasa, kad debit, kad kredit dan akaun simpanan serta produk tambahan seperti pelaburan dan insurans. Mereka juga mempunyai tahap ketersediaan yang berbeza di seluruh Itali. Sebagai contoh, sementara sesetengah mungkin mempunyai cawangan di semua bandar utama, yang lain hanya mempunyai cawangan di kawasan tertentu.

Persaingan dalam sektor ini sengit kerana pelbagai tawaran yang tersedia dari setiap syarikat. Oleh itu, Finecobank Banca mesti terus berusaha untuk mengekalkan kelebihan daya saingnya dengan menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan terbaik untuk kekal di bahagian atas permainan mereka.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan