expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Deutz AG adalah pengeluar Jerman yang mengkhususkan diri dalam enjin pembakaran dalaman. Beribu pejabat di Cologne, Jerman, Deutz telah merintis sektor kejuruteraan mekanikal sejak tahun 1864. Selama hampir abad pertama kewujudannya, Deutz memfokuskan sebahagian besarnya pada enjin lokomotif kecil dan ringan, sebelum bercabang ke enjin yang lebih besar dengan julat kuasa dari lima hingga ke lima hingga lima hingga lima hingga lima hingga lima hingga 500 kW.

Pada tahun 2012, pemegang saham majoriti yang sama Deutz-Fahr mengambil keputusan untuk menjual 22 juta saham kepada Volvo, menjadikan firma Sweden sebagai pemegang saham terbesar di Deutz dengan pegangan saham kira-kira 25%. Lima tahun kemudian, Volvo akan menjual sahamnya di Deutz. Pada tahun yang sama, Deutz memperoleh Torqeedo GmbH, sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam enjin bot elektrik dan hibrid.

Harga saham Deutz telah mengalami sejarah yang agak tidak menentu. Setelah mencapai paras tertinggi sepanjang € 12.69 pada bulan Julai 1998, saham Deutz menjunam ke awal tahun 2000an hingga rendah € 1.29 pada bulan Februari 2003. Ia pulih dengan bijak melebihi € 11 pada Februari 2007, sebelum kemalangan kewangan global 2008 menyaksikan empat tahun 'Nilai pertumbuhan topi pasaran hilang.

Sekali lagi, saham Deutz pulih selepas kemelesetan dan menyentuh paras tertinggi € 8.55 menjelang April 2019. Ketidakpastian yang mengelilingi pandemik Covid-19 menyebabkan ketidaktentuan yang dapat difahami untuk saham Deutz, jatuh ke paras terendah € 2.99 pada bulan Mac 2020 ketika terkunci pertama.

2021 adalah satu lagi tahun pemulihan untuk harga saham Deutz, dengan berkesan menggandakan nilai sekali lagi kepada € 8.11 pada September 2021. Walau bagaimanapun, tekanan inflasi yang berterusan dan meningkat telah mencecah kos operasi, menyebabkan harga saham Deutz kembali ke tahap Mac 2020.

Beberapa syarikat lain di seluruh Eropah dan AS mengkhususkan diri dalam penyelesaian kuasa untuk aplikasi perindustrian dan marin. Volvo Penta adalah salah satu pesaing sedemikian. Anak syarikat Volvo Group, firma yang berpangkalan di Gothenburg mengkhususkan diri dalam pembekalan enjin, penjana, dan jentera laut yang lain.

Jakpower yang berpangkalan di India adalah pemimpin industri lain dalam reka bentuk dan pembuatan penjana diesel. Jakpower mempunyai bahagian di seluruh India tetapi tidak sedikit di pasaran Amerika Utara. Pesaing Amerika Utara terbesar Deutz adalah Pacific, pembekal peralatan perindustrian terkemuka, yang mengkhususkan diri dalam enjin dan peralatan berat lain dari ibu pejabat Vancouvernya.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan