expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Deutsche Telekom

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Deutsche Telekom (DTE.DE) adalah sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka yang beribu pejabat di Jerman, dengan cap pasaran semasa € 95.75 bilion pada 21 Ogos 2023. Ditubuhkan pada tahun 1995, ia muncul dari penswastaan perkhidmatan telekomunikasi yang dimiliki oleh bekas negara.

Sebagai pemain global, syarikat itu menawarkan pelbagai perkhidmatan telekomunikasi, termasuk telefon bimbit, internet, dan penyelesaian digital mudah alih dan tetap. Sejarahnya ditandai dengan transformasinya dari entiti negara ke penyedia telekomunikasi yang dinamik dan inovatif. Ia menjadi umum pada tahun 1996, menandakan satu peristiwa penting dalam perjalanannya untuk menjadi pemain utama dalam industri telekomunikasi, baik di Jerman dan di peringkat antarabangsa.

Dalam tempoh 5 tahun yang lalu, stok Deutsche Telekom telah menikmati bahagian tinggi dan rendah, dengan harga saham terendahnya mencapai € 10.406 pada bulan Mac 2020 dan harga saham tertinggi mencapai € 23.125 pada bulan April 2023. Perubahan harga saham telah meningkat Untuk beberapa sebab, termasuk trend pasaran dan situasi ekonomi.

Peniaga boleh memilih dari pelbagai strategi perdagangan, satu pilihan adalah perdagangan hari, teknik popular yang melibatkan membuat pelbagai perdagangan sepanjang hari untuk keuntungan dari perubahan harga. Pilihan lain termasuk: perdagangan swing, perdagangan salinan, perdagangan scalping dan perdagangan kedudukan. Juga untuk membantu menganalisis harga saham dengan berkesan, peniaga boleh memanfaatkan pelbagai alat dan penunjuk. Sebagai contoh, Indeks Kekuatan Relatif (RSI), Parabolik SAR, Bulls dan Bears Power Indicator, dll.

Adalah bijak untuk mempertimbangkan pesaing Deutsche Telekom sebelum melompat ke dalam perdagangan stoknya. Pesaingnya termasuk:

  • Vodafone (VOD.US): Vodafone adalah syarikat telekomunikasi multinasional British dengan ibu pejabat globalnya di Newbury, Berkshire, England. Mereka menyediakan suara, mesej, perkhidmatan data, jalur lebar tetap, dan perkhidmatan TV di seluruh rangkaian mudah alih dan tetap.
  • AT&T (T.US): AT&T adalah konglomerat telekomunikasi multinasional Amerika dengan ibu pejabatnya di Dallas, Texas. Ia menyediakan perkhidmatan komunikasi tanpa wayar dan berwayar kepada pengguna, perniagaan, dan entiti kerajaan. AT&T menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk telefon mudah alih dan talian tetap, internet jalur lebar, televisyen, dan hiburan digital.
  • Telefonica (TEFe.ES): Telefonica adalah syarikat telekomunikasi multinasional Sepanyol yang beribu pejabat di Madrid, Sepanyol. Ia beroperasi di Eropah, Amerika Latin, dan kawasan lain, menyediakan pelbagai perkhidmatan telekomunikasi. Ia menawarkan perkhidmatan telefon bimbit, internet, dan digital mudah alih dan tetap kepada pengguna individu, perniagaan, dan organisasi kerajaan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg