expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Deutsche Bank adalah salah satu syarikat perkhidmatan kewangan terkemuka di dunia. Ditubuhkan pada tahun 1870, ia telah berkembang menjadi pemain utama dalam kewangan antarabangsa, dengan lebih dari EUR 1.5 trilion aset di bawah pengurusan dan operasi di lebih daripada 70 negara.

Selain daripada aktiviti perbankan tradisional seperti perbankan runcit dan kewangan korporat, Deutsche Bank juga menyediakan perkhidmatan pengurusan aset, perbankan pelaburan, dan pengurusan kekayaan swasta. Dengan jejak globalnya, Deutsche Bank menawarkan produk dan perkhidmatan yang disesuaikan dengan keperluan perniagaan, kerajaan, dan individu di seluruh dunia. Dari pasukan jualan ekuiti yang berdedikasi ke keupayaan penyelidikan canggihnya, Deutsche Bank berusaha untuk menyampaikan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang di setiap titik sentuh.

Deutsche Bank adalah sebuah syarikat awam yang sahamnya telah diniagakan di Bursa Saham Frankfurt sejak tawaran awam awalnya pada tahun 1870. Sejak itu, harga saham bank telah menyaksikan kedua -dua tertinggi dan rendah kerana ia bertindak balas terhadap perubahan keadaan ekonomi dan politik.

Pada tahun 1990 -an, Deutsche Bank menikmati tempoh pertumbuhan yang berterusan disebabkan peningkatan permintaan untuk perkhidmatan kewangan di Eropah. Harga sahamnya meningkat dengan mantap sepanjang dekad ini, memuncak pada lebih dari € 125 pada bulan April 2000. Walau bagaimanapun, pertumbuhan ini adalah jangka pendek dan saham Deutsche mula menurun secara mendadak pada awal tahun 2000an. Krisis kewangan global melanda Deutsche Bank terutamanya keras, dan pada tahun 2009 harga saham syarikat telah jatuh di bawah € 20 sesaham.

Beberapa tahun kebelakangan ini telah menyaksikan pemulihan yang ketara untuk saham Deutsche Bank. Setelah keluar sekitar € 11 sesaham pada 2016, harga saham syarikat telah meningkat kembali ke arah paras tertinggi sebelumnya. Sehingga 2020, saham Deutsche Bank didagangkan sekitar € 10 sesaham - lebih daripada dua kali ganda 2016 terendahnya.

Di Eropah, beberapa pesaing utama Deutsche Bank termasuk UBS, Credit Suisse, BNP Paribas, dan HSBC. Syarikat -syarikat ini adalah semua bank antarabangsa yang besar dan menawarkan perkhidmatan kewangan yang setanding kepada Deutsche Bank - termasuk perbankan runcit, kewangan korporat, pengurusan aset dan pengurusan kekayaan swasta.

Sebagai tambahan kepada pesaing Eropah ini, Deutsche Bank juga bersaing dengan bank-bank berasaskan A.S. seperti JPMorgan Chase & Co., Citigroup Inc., Goldman Sachs Group Inc., dan Bank of America Corp. pada skala global, ia juga mesti bersaing dengan pemain pasaran baru muncul seperti ICBC (China) dan HDFC (India).

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg