expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Credit Agricole

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Credit Agricole (CAGR.PA), adalah sebuah syarikat perkhidmatan kewangan Perancis yang terkenal dengan permodalan pasaran sebanyak € 33.99 bilion pada 20 Julai, 2023. Ditubuhkan pada tahun 1885, ia mempunyai sejarah yang kaya sebagai bank koperasi, berakar umbi dalam pertanian dan masyarakat luar bandar. Ditubuhkan oleh Friedrich Wilhelm Raiffeisen, perintis dalam perbankan sosial, syarikat pada mulanya bertujuan untuk menyediakan kredit dan sokongan kewangan yang berpatutan kepada petani.

Selama bertahun -tahun, ia memperluaskan perkhidmatannya untuk merangkumi pelbagai penyelesaian perbankan, insurans, dan pengurusan aset yang komprehensif. Pada tahun 2001, Credit Agricole berjaya menjadi umum, berubah menjadi entiti yang didagangkan secara umum. Hari ini, ia beroperasi sebagai pemain global terkemuka dalam sektor kewangan, yang melayani berjuta -juta pelanggan di seluruh dunia dan mengekalkan komitmennya terhadap pertumbuhan dan tanggungjawab sosial yang mampan.

Dalam tempoh 5 tahun yang lalu, harga saham paling rendah kredit Agricole adalah € 5.70 pada bulan Mac 2020. Pandemik mencetuskan kejatuhan ini, yang menjejaskan semua sektor ekonomi, termasuk bank. Harga saham tertinggi pada € 14.27 pada bulan Februari 2022. Lonjakan ini disebabkan oleh keputusan Q4 2021 bank, yang menunjukkan keuntungan yang lebih baik daripada jangkaan. Di samping itu, bank mendapat manfaat daripada pemulihan ekonomi global serta pemulihan dalam GDP zon euro.

Peniaga dan pelabur boleh menggunakan pelbagai alat dan strategi perdagangan untuk memaksimumkan pelaburan mereka dalam syarikat ini. Salah satu strategi biasa ialah Perdagangan Swing, yang melibatkan memegang stok selama beberapa hari atau minggu untuk memanfaatkan perubahan harga jangka pendek. Penganalisis teknikal juga menggunakan pelbagai petunjuk, seperti purata bergerak dan indeks kekuatan relatif (RSI), untuk menganalisis prestasi saham dan meramalkan trend pasaran masa depan.

Jika anda mempertimbangkan Credit Agricole sebagai peluang pelaburan yang berpotensi, penting untuk menilai persaingannya dalam industri kewangan. Dengan berbuat demikian, anda akan mempunyai idea yang lebih baik di mana ia berdiri relatif kepada syarikat lain di pasaran. Jadi siapa pesaingnya?

  • BNP Paribas (BNPP.PA): Ia adalah bank multinasional Perancis yang menyediakan pelbagai perkhidmatan kewangan kepada pelanggan di seluruh dunia. Dengan permodalan pasaran melebihi € 63 bilion, BNP Paribas adalah salah satu bank terbesar di Eropah. Syarikat ini mempunyai kehadiran global yang kuat dan beroperasi di lebih daripada 70 buah negara.
  • Societe Generale (SOGN.PA): Ia adalah bank multinasional Perancis yang menyediakan pelbagai perkhidmatan kewangan kepada pelanggan di seluruh dunia. Syarikat ini mempunyai permodalan pasaran lebih dari € 23 bilion dan beroperasi di lebih dari 60 negara.

Pesaing lain yang mungkin anda pertimbangkan termasuk: HSBC (HSBC.US) dan Deutsche bank (DB.US).

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan