expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Clover Health

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Clover Health (CLOV) adalah sebuah syarikat insurans kesihatan berasaskan AS dengan permodalan pasaran sebanyak $ 594.92 juta pada 2 Ogos 2023. Ditubuhkan pada tahun 2014 oleh Vivek Garipalli dan Kris Gale, ia bertujuan untuk merevolusikan penjagaan kesihatan untuk warga tua. Syarikat ini menawarkan pelan Medicare Advantage dan memanfaatkan analisis dan teknologi data untuk menyediakan penjagaan peribadi dan meningkatkan hasil kesihatan untuk ahli -ahlinya.

Clover Health dipublikasikan melalui penggabungan dengan modal sosial Hedosophia Corp III, sebuah syarikat pengambilalihan tujuan khas (SPAC), pada bulan Januari 2021. Penggabungan itu membenarkan syarikat itu disenaraikan di US100 di bawah simbol ticker (CLOV). Dengan tumpuan yang kuat terhadap inovasi dan meningkatkan akses penjagaan kesihatan dan kemampuan untuk warga tua, syarikat itu terus memperluaskan kehadirannya di pasaran Medicare Advantage.

Sejarah harga saham Clover Health dalam tempoh lima tahun yang lalu menunjukkan turun naik yang ketara. Pada bulan Jun 2021, harga saham tertinggi dicatatkan pada $ 28.85. Ini hanya beberapa bulan selepas IPO syarikat. Harga tertinggi sepadan dengan kegembiraan yang mengelilingi pendekatan inovatifnya terhadap insurans kesihatan, rangkaian pakar perubatan penjagaan primer yang luas, dan pengalamannya yang mendalam dalam menavigasi sistem penjagaan kesihatan. Walau bagaimanapun, trajektori harga saham tidak semua ke atas dan seterusnya. Harga saham terendah dicatatkan pada $ 0.7078 pada bulan April 2023. Ini menyoroti turun naik stok penjagaan kesihatan dan seberapa cepat perkara boleh berubah. Walau bagaimanapun, dalam perdagangan, peluang sering datang dari kekacauan, dan sesetengah peniaga mungkin mendapati strategi untuk mendapat manfaat daripada perubahan drastik dalam nilai saham.

Untuk membantu peniaga dengan penyelidikan mereka, terdapat beberapa alat perdagangan dan petunjuk yang boleh mereka pertimbangkan. Sebagai contoh, Indeks Kekuatan Relatif (RSI) boleh membantu peniaga mengenal pasti oversold atau overbought.

Tanpa status pasaran yang jelas, ia mungkin mencabar untuk menentukan sama ada kesihatan semanggi adalah peluang pelaburan yang berbaloi. Oleh itu, penting untuk menyelidik pesaingnya di pasarannya untuk memastikan anda membuat keputusan pelaburan. Mereka termasuk:

  • UnitedHealth Group (UNH.US) adalah syarikat penjagaan kesihatan Amerika terkemuka yang menyediakan perkhidmatan insurans kesihatan dan penjagaan kesihatan kepada individu dan perniagaan. Ia beroperasi melalui dua segmen utama: UnitedHealthcare dan Optum.
  • Anthem Inc (ANTM.US) adalah syarikat insurans kesihatan utama di Amerika Syarikat, memberikan manfaat kesihatan kepada individu, majikan, dan penerima Medicaid. Ia beroperasi melalui segmen perniagaan komersial, kerajaan, dan khususnya.
  • Centene Corporation (CNC.US) adalah syarikat penjagaan kesihatan Fortune 500 yang mengkhususkan diri dalam perkhidmatan penjagaan terurus. Ia menawarkan pelan insurans kesihatan melalui Medicaid, Medicare, dan pasaran insurans kesihatan, yang melayani berjuta -juta ahli di seluruh Amerika Syarikat.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg