expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Ceconomy

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Ceconomy AG (CECG.DE) adalah syarikat runcit elektronik pengguna yang berpangkalan di Jerman, dengan topi pasaran semasa € 922.89 juta pada 26 September, 2023. Syarikat itu mengendalikan pelbagai jenama, termasuk Mediamarkt dan Saturnus. Ditubuhkan pada tahun 2017, Ceconomy AG adalah hasil daripada perpecahan dari syarikat induknya, Metro AG. Ia berfungsi sebagai platform untuk syarikat, konsep, dan jenama dalam industri elektronik pengguna.

Syarikat ini menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti streaming muzik, pengiklanan, dan kedai dalam talian untuk meningkatkan pengalaman elektronik pengguna. Walaupun syarikat itu menghadapi cabaran dalam beberapa tahun kebelakangan ini disebabkan perubahan dinamik pasaran, ia terus menyesuaikan diri dan berinovasi dalam sektor runcit yang kompetitif. Ia memberi tumpuan kepada menyediakan pelanggan dengan pelbagai produk dan perkhidmatan elektronik pengguna melalui jenama yang ditubuhkan.

Dalam tempoh 5 tahun yang lalu, harga saham tertinggi yang dicapai oleh Ceconomy AG ialah € 6.270 pada September 2018. Walau bagaimanapun, lonjakan ini diikuti oleh trend menurun, dan stok memukul titik terendah € 1.100 pada September 2022.

Apabila berdagang stok, peniaga boleh mempertimbangkan menggunakan pelbagai strategi perdagangan, termasuk perdagangan hari, dagangan swing, perdagangan salinan, perdagangan kedudukan, atau perdagangan scalping. Sebagai contoh, perdagangan hari melibatkan membeli dan menjual stok dalam hari dagangan yang sama manakala perdagangan swing melibatkan memegang stok selama beberapa hari atau minggu untuk memanfaatkan perubahan harga. Peniaga juga boleh menggunakan beberapa alat dan penunjuk untuk menganalisis stok. Sebagai contoh, band Bollinger dapat membantu peniaga mengenal pasti jalur harga atas dan lebih rendah stok, yang menunjukkan keadaan overbought atau oversold stok sementara RSI (indeks kekuatan relatif) dapat membantu peniaga memantau momentum stok, menunjukkan sama ada stok kenaikan harga atau penurunan harga.

Adalah idea yang baik untuk mempertimbangkan pesaing ketika mempertimbangkan perdagangan stok tertentu. Pesaing Ceconomy AG termasuk tetapi tidak terhad kepada:

  • Best Buy Co (BBY.US) adalah peruncit elektronik pengguna multinasional Amerika yang beribu pejabat di Richfield, Minnesota. Dengan kehadiran di lebih daripada 1,000 lokasi, Best Buy menawarkan pelbagai produk elektronik, termasuk komputer, peralatan, telefon bimbit, dan permainan video.
  • Target Corp (TGT.US) adalah sebuah syarikat runcit yang berpusat di Amerika Syarikat. Dengan fokus pada barangan yang berpatutan dan bergaya, Sasaran menawarkan pelbagai produk termasuk pakaian, keperluan rumah tangga, elektronik, dan barangan runcit. Dengan lebih daripada 1,900 kedai di seluruh negara, Sasaran telah menjadi destinasi membeli -belah yang popular. Syarikat menekankan inovasi dan kelestarian, yang bertujuan untuk memberi kesan positif kepada komuniti melalui inisiatif tanggungjawab sosial korporatnya.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg