expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham CDW Corp

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

CDW Corporation (CDW.US) adalah sebuah syarikat teknologi multinasional Amerika dengan permodalan pasaran sebanyak $ 27.17 bilion pada 9 Ogos 2023. Ditubuhkan pada tahun 1984 oleh Michael Krasny, syarikat itu bermula sebagai penyedia produk dan perkhidmatan komputer kepada perniagaan dan institusi.

Sejak itu ia telah berkembang menjadi penyedia penyelesaian teknologi terkemuka, yang menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk perkakasan, perisian, penyelesaian awan, dan perkhidmatan IT. Ia memenuhi pelbagai industri, termasuk sektor penjagaan kesihatan, pendidikan, kerajaan, dan perniagaan.

Syarikat itu dipublikasikan pada tahun 2013 dan telah menjadi pemain penting dalam sektor pengagihan dan perkhidmatan teknologi. Komitmen CDW untuk menyampaikan penyelesaian teknologi bersepadu dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa telah menyumbang kepada pertumbuhan dan kejayaannya yang berterusan dalam industri teknologi.

Sepanjang 5 tahun yang lalu, harga saham CDW telah berubah -ubah di antara titik tertinggi dan terendah. Harga saham tertinggi dicapai pada bulan Februari 2023, di mana ia memuncak pada $ 215.00. Sementara itu, harga saham terendah dicapai pada bulan Mac 2020, apabila ia menurun kepada $ 73.39. Ini menunjukkan turun naik $ 141.61 dalam tempoh 3 tahun.

Peniaga sentiasa mencari cara untuk memaksimumkan keuntungan mereka, dan inilah sebabnya mereka sering menggunakan strategi perdagangan dan alat analisis untuk memberi mereka kelebihan. Dagangan hari, perdagangan swing, perdagangan kedudukan, dan perdagangan scalping adalah strategi perdagangan yang boleh dipertimbangkan oleh peniaga semasa menganalisis pasaran saham. Setiap strategi ini mempunyai kebaikan dan keburukannya dan tidak sesuai dengan setiap peniaga atau setiap stok, jadi individu harus melakukan penyelidikan menyeluruh untuk mencari strategi yang paling sesuai untuk mereka.

Di samping itu, alat analisis seperti corak candlestick, corak carta, dan titik pivot boleh digunakan untuk mengukur trend stok.

Berikut adalah pesaing CDW yang patut dipertimbangkan sebelum berdagang stoknya:

  • Best Buy Co (BBY.US) adalah peruncit elektronik Amerika yang terkenal, yang menawarkan pelbagai elektronik dan peralatan pengguna. Ditubuhkan pada tahun 1966, ia telah berkembang menjadi salah satu peruncit elektronik terbesar dan paling dikenali di Amerika Syarikat.
  • Accenture (ACN.US) adalah syarikat perkhidmatan profesional global yang menyediakan pelbagai perkhidmatan perundingan, teknologi, dan penyumberan luar. Ia membantu perniagaan di pelbagai industri dalam meningkatkan operasi mereka dan mencapai pertumbuhan. Ditubuhkan pada tahun 1989, Accenture beroperasi di lebih daripada 120 negara.
  • IBM (IBM.US), Perbadanan Mesin Perniagaan Antarabangsa, adalah sebuah syarikat teknologi multinasional yang terkenal dengan sejarah yang panjang sejak awal abad ke -20. Ia terkenal dengan sumbangannya kepada teknologi pengkomputeran, dari perkakasan kepada penyelesaian dan perkhidmatan perisian.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg