expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Saham Caixabank ialah modal saham caixabank, S.A., sebuah kumpulan perbankan yang beribu pejabat di Valencia, Sepanyol. Kumpulan caixabank memberi perkhidmatan kepada lebih 14 juta pelanggan, dengan rangkaian cawangan seluruh negara dan kehadiran antarabangsa yang kukuh. Ia adalah salah satu bank terkemuka di Sepanyol dan disenaraikan pada ESP35, indeks pasaran saham utama Sepanyol.

Ditubuhkan pada tahun 1900, mereka telah berada di Bursa Saham Madrid sejak tahun 1935 dan sahamnya didagangkan di Bursa Saham Madrid dan di bursa saham Eropah yang lain.

Ditubuhkan pada tahun 1869, saham bank itu disenaraikan di Bursa Saham Madrid dan ia merupakan salah satu bank terbesar di Sepanyol mengikut permodalan pasaran. Ia mempunyai sejarah yang panjang sejak abad ke-19, apabila ia diasaskan oleh Ramón Areces. Bank itu telah melalui banyak perubahan selama bertahun-tahun, tetapi ia sentiasa kekal sebagai pemain utama dalam sektor kewangan Sepanyol.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, caixabank telah menjadi penentu arah aliran dengan menerima teknologi digital dan menjadi bank dalam talian yang terkemuka. Bank itu juga merupakan antara yang pertama menawarkan perkhidmatan perbankan mudah alih di Sepanyol. Ia teruk dilanda krisis kewangan 2008, tetapi ia telah pulih dan sekali lagi menjadi salah satu bank terkuat di Sepanyol.

Dalam perlumbaan untuk menjadi bank terkemuka di Sepanyol, caixabank mempunyai saingan yang sengit. Saingan utamanya ialah bank seperti Santander dan BBVA, yang kedua-duanya besar, mantap. syarikat. Walaupun caixabank mungkin lebih kecil daripada pesaingnya, ia telah berjaya mengekalkan rentak dari segi harga saham dan keuntungan. Malah, caixabank kini merupakan bank kedua terbesar di Sepanyol mengikut permodalan pasaran. Satu kawasan di mana caixabank ketinggalan di belakang pesaingnya adalah dari segi rangkaian cawangan.

Santander, contohnya, mempunyai hampir dua kali lebih banyak cawangan berbanding caixabank. Walau bagaimanapun, caixabank telah dapat mengimbangi kelemahan ini dengan melabur banyak dalam inisiatif perbankan digital. Hasilnya, caixabank kini merupakan salah satu bank terkemuka di Sepanyol dari segi penggunaan perbankan dalam talian dan mudah alih. Akhirnya, kejayaan caixabank akan bergantung kepada keupayaannya untuk terus berinovasi dan memberikan nilai kepada pelanggannya.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg