expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Bruxelles Lambert

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Groep Brussel Lambert (GBLB.BR) adalah syarikat induk pelaburan Belgium dengan permodalan pasaran sebanyak € 10.88 bilion pada 11 Ogos 2023. Ditubuhkan pada tahun 1982 oleh Albert Frère, ia beroperasi sebagai firma pelaburan yang pelbagai, memberi tumpuan kepada pelbagai sektor termasuk tenaga , Perkhidmatan Perindustrian, dan Kewangan.

Portfolio pelaburan syarikat termasuk pegangan dalam syarikat-syarikat global yang terkenal, selalunya dengan pendekatan strategik jangka panjang. Pelaburannya merangkumi industri seperti TotalEnergies, Imerys, dan Pernod Ricard, antara lain.

Walaupun syarikat itu sendiri telah dipublikasikan di Bursa Saham Euronext Brussels, tumpuan utamanya adalah untuk melabur dalam perniagaan yang ditubuhkan untuk mewujudkan nilai dan pemacu pertumbuhan. Falsafah pelaburan GBL dan pilihan strategik telah menubuhkannya sebagai pemain utama dalam landskap pelaburan Belgium dan antarabangsa.

Sepanjang lima tahun yang lalu, Groep Brussel Lambert mempunyai beberapa naik dan turun dalam sejarah harga sahamnya. Harga saham terendah yang dicapai ialah € 54.80 pada bulan Mac 2020, manakala harga saham tertinggi mencapai € 105.05 pada November 2021.

Ketika datang ke strategi perdagangan untuk stok, perdagangan hari, perdagangan swing, perdagangan kedudukan atau teknik perdagangan scalping semuanya berguna. Sebagai contoh, peniaga hari boleh memberi tumpuan kepada mengambil kesempatan daripada turun naik intraday dengan membuat pelbagai dagangan jangka pendek dalam sehari. Peniaga swing mungkin melihat untuk menangkap momentum trend dengan memegang kedudukan mereka selama beberapa hari atau minggu. Pedagang kedudukan mungkin berusaha mengeksploitasi trend jangka panjang dengan memegang jawatan mereka selama berbulan-bulan atau bahkan tahun. Scalpers mungkin bertujuan untuk membuat keuntungan cepat dengan membuat banyak perdagangan sepanjang hari.

Di samping itu, peniaga boleh mempertimbangkan menggunakan alat dan petunjuk analisis teknikal apabila menganalisis stok. Mereka termasuk corak candlestick, corak carta, dan titik pivot, antara lain.

Ketika datang untuk berdagang stok GBLB.BR, adalah penting untuk memahami landskap industri dan mengetahui pesaing yang berpotensi mempengaruhi perdagangan anda. Inilah senarai pesaingnya yang patut dipertimbangkan:

  • Berkshire Hathaway (BRKB.US) adalah konglomerat multinasional yang diketuai oleh Warren Buffett dan Charlie Munger. Dengan portfolio yang pelbagai, syarikat itu beroperasi dalam pelbagai sektor, termasuk insurans, utiliti, pembuatan, dan barangan pengguna. Ia terkenal dengan strategi pelaburan jangka panjang dan pemilikan jenama terkenal seperti Geico, Dairy Queen, dan Coca-Cola.
  • JPMorgan Chase (JPM.US) adalah sebuah syarikat pelaburan dan perkhidmatan kewangan multinasional Amerika yang terkenal. Sebagai salah satu bank terbesar di seluruh dunia, ia menyediakan pelbagai perkhidmatan kewangan, termasuk perbankan runcit, perbankan pelaburan, pengurusan aset, dan banyak lagi. Ditubuhkan pada tahun 2000, sejarah JPMorgan Chase kembali kepada pelbagai pendahulu, termasuk J.P. Morgan & Co. dan Chase Manhattan Corporation.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg