expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

BPost (Belgium Post Group) ditubuhkan pada tahun 1831 dan merupakan salah satu perkhidmatan pos tertua di Eropah. Pada tahun 2005, BPost dipublikasikan di Bursa Saham Brussels dengan permodalan pasaran awal sebanyak € 2 bilion. Sehingga Mei 2023, jumlah permodalan pasaran melebihi € 8m. BPost terus mengekalkan kubu kuatnya sebagai salah satu perkhidmatan pos terkemuka di Eropah, menyediakan perkhidmatan penghantaran yang boleh dipercayai dan berpatutan kepada pelanggan di seluruh dunia.

Pelabur yang mencari potensi pertumbuhan jangka panjang boleh mempertimbangkan BPost sebagai pilihan yang kukuh. Pelbagai perkhidmatan dan harga yang kompetitif menjadikannya tambahan yang menarik untuk mana-mana portfolio pelaburan.

Kumpulan BPost telah mengalami turun naik harga yang signifikan sejak lima tahun yang lalu. Harga saham terendah ialah € 3.94 pada 19 Mei 2023, manakala yang tertinggi ialah € 14.67 pada 15 Jun 2018. Pelabur harus mengawasi prestasi saham BPost dan bersedia untuk sebarang pancang atau penurunan yang berpotensi pada minggu -minggu dan bulan yang akan datang. Tambahan pula, menilai trend industri dan data sejarah dapat membantu para pelabur membuat keputusan yang tepat ketika melabur dalam kumpulan pos Belgium.

Adalah penting bagi peniaga untuk mengambil kira pergerakan harga ini apabila mempertimbangkan sebarang pelaburan yang berpotensi dalam kumpulan BPost. Dengan maklumat ini, pelabur boleh membuat keputusan yang lebih tepat mengenai sama ada atau tidak untuk melabur dan merancang dengan sewajarnya untuk sebarang perubahan yang berpotensi dalam pasaran. Menggunakan sejarah harga boleh membantu para pelabur dalam masa kini dengan prestasi saham BPost dan membuat keputusan yang baik apabila berdagang.

Sebagai peniaga, adalah penting untuk mengawasi persaingan. Kita mesti sentiasa berusaha untuk menjadi satu langkah di hadapan pesaing kita untuk mencapai kejayaan. BPost (Belgium Post Group) mempunyai beberapa pesaing utama, termasuk DHL Express, UPS Belgium, dan Deutsche Post. Semua syarikat ini menawarkan perkhidmatan dan produk yang sama dan pesaing yang kuat di pasaran.

Setiap syarikat ini mempunyai kelebihan tersendiri yang dapat memberi mereka kelebihan ke atas BPost. Sebagai contoh, DHL Express menawarkan masa penghantaran yang lebih cepat dan lebih banyak pilihan penghantaran antarabangsa daripada BPost, manakala UPS Belgium menawarkan perkhidmatan penjejakan yang lebih komprehensif dan perkhidmatan pelanggan yang lebih baik. Sementara itu, Deutsche Post mempunyai rangkaian pejabat dan titik drop-off yang lebih besar. Adalah penting untuk mengetahui kekuatan dan kelemahan pesaing anda untuk mewujudkan strategi perniagaan yang berkesan. Mengetahui kelebihan dan kekurangan yang setiap syarikat dapat membantu anda mengenal pasti bidang -bidang di mana BPost dapat bertambah baik untuk terus mendahului pertandingan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg