expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Bilfinger adalah syarikat kejuruteraan sivil dan perindustrian yang berpangkalan di Mannheim di Jerman. Ditubuhkan pada tahun 1880 oleh Ogos Bernatz, yang pada asalnya beroperasi di bawah nama Bernatz Ingenieurwissenschaft, Bilfinger adalah firma yang hilang dari kekuatan ke kekuatan. 12 tahun selepas asasnya, Paul Bilfinger menggantikan Bernatz sebagai pemimpin syarikat, mengakibatkan perubahan nama.

Bilfinger telah memperoleh pelbagai perniagaan selama bertahun-tahun, iaitu Julius Berger-Baoag AG (1970), Razel Company (1994), Babcock Borsig Service Group (2005) dan McE Beteiligsverwaltung GmbH (2009).

Hari ini, Bilfinger SE adalah penyedia perkhidmatan perindustrian yang terkemuka di dunia. Ia bukan firma pembinaan konvensional yang pernah berlaku, dengan urus niaga yang mengakibatkan peralihan ke arah perkhidmatan perindustrian untuk loji kuasa, hartanah dan loji petrokimia.

Akhir tahun 1990 -an dan awal tahun 2000 -an adalah sesuatu tempoh boom untuk harga saham Bilfinger. Setelah diniagakan serendah € 13.20 pada bulan November 2000, harga saham Bilfinger mencecah € 26.50 pada bulan Januari 2002. Selepas penurunan singkat sekitar masa pecah gelembung dotcom, Bilfinger Se dipalsukan untuk mencapai paras tertinggi baru € 70.70 pada bulan Mei pada Mei 2007, sebelum menjunam cepat ke € 26.13 pada bulan Oktober 2008 apabila krisis kewangan global berlaku.

Post-2009, pemulihan stok Bilfinger sangat mengagumkan, melonjak ke paras tertinggi sepanjang € 92.72 pada bulan April 2014, sebelum pembetulan yang ketara. Harga saham Bilfinger jatuh kepada € 45.09 pada bulan Disember 2014 selepas pelabur mencerna keputusan syarikat untuk menjual bahagian pembinaannya kepada syarikat Switzerland Implenia AG. Langkah itu secara berkesan mengakhiri pemerintahan Bilfinger sebagai salah satu firma bangunan yang paling menonjol di Jerman.

Terdapat banyak syarikat lain seperti Bilfinger di seluruh Eropah dan di luar rupa itu untuk menyediakan perkhidmatan perindustrian terbaik dalam kelas. Schneider Electric adalah salah satu pesaing sedemikian. Syarikat beribu pejabat Perancis telah wujud sejak tahun 1836 dalam pelbagai guaman. Hari ini, syarikat itu memberi tumpuan kepada pengurusan tenaga digital dan automasi untuk persekitaran domestik dan komersial.

Syarikat Switzerland ABB adalah satu lagi pesaing terdekat Bilfinger di pasaran Perkhidmatan Perindustrian. Firma yang disenaraikan secara terbuka ini mempunyai kepakaran dalaman yang mengagumkan, merangkumi robotik, automasi, elektrifikasi dan digitalisasi untuk pelanggan perindustrian yang luas.

Firma Jerman Siemens juga semakin menggunakan keupayaan teknologinya untuk memberi tumpuan kepada usaha automasi, digitalisasi dan elektrik di seluruh landskap perindustrian. Pada kebelakangan ini, Siemens lebih dikenali dengan mudah alih dan telekomunikasi, tetapi baru -baru ini berpindah ke arah memajukan persekitaran pembuatan dan perindustrian.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan