expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Beyond Meat adalah sebuah syarikat yang menghasilkan dan menjual pengganti daging berasaskan tumbuhan. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2009 oleh Ethan Brown, dan ia dipublikasikan pada tahun 2019. Di luar produk Meat dijual di kedai runcit dan restoran, dan mereka juga termasuk dalam indeks utama seperti SPX500. Syarikat ini mempunyai perkongsian dengan rantai makanan segera seperti Carl's Jr dan Del Taco, dan ia juga telah bekerjasama dengan syarikat -syarikat perkhidmatan makanan seperti Sodexo dan Compass Group. Pada tahun 2020, Beyond Meat mengumumkan perkongsian dengan Mars, Inc. untuk mencipta versi berasaskan tumbuhan produk Mars popular seperti bar Twix dan bar Milky Way. Syarikat itu beribu pejabat di El Segundo, California.

Harga saham di luar Meat tidak menentu sejak tawaran awam awalnya (IPO) pada Mei 2019. Harga saham di luar dicapai pada titik tertinggi pada bulan Julai 2019, sebelum mengalami penurunan tajam pada September 2019. Ia kemudian pulih pada awal 2020, tetapi telah sejak dipengaruhi oleh pandemik Covid-19.

Syarikat itu dijangka terus menjadi stok yang tidak menentu dalam masa terdekat, kerana peristiwa seperti pelepasan produk baru dan perubahan permintaan pengguna boleh memberi impak yang signifikan terhadap harga saham syarikat. Ia juga dijangka melancarkan beberapa produk baru pada tahun 2021 dan 2022, yang boleh menyebabkan kenaikan harga sahamnya. Walau bagaimanapun, sebarang peristiwa yang tidak diduga boleh mengakibatkan penurunan harga saham di luar daging. Oleh itu, pelabur perlu menginjak dengan teliti apabila mempertimbangkan pelaburan dalam stok ini.

Di luar pesaing utama daging adalah makanan yang mustahil dan makanan Tyson. Dua yang pertama berada dalam perlumbaan untuk mendapatkan produk mereka ke seberapa banyak kedai yang mungkin. Beyond Meat mempunyai perkongsian dengan syarikat makanan utama, seperti Del Taco, Tim Hortons, dan Carl's Jr. Tyson Foods telah bekerjasama dengan McDonald's. Kedua -dua Beyond Meat dan Tyson Foods mempunyai produk yang sama.

Beyond Burger berasaskan tumbuhan dan dibuat untuk melihat, memasak, dan rasa seperti burger daging lembu. Burger mustahil dibuat dari tumbuh -tumbuhan dan direka untuk meniru rasa dan rupa daging lembu. Perbezaan terbesar antara kedua -dua produk adalah bahawa di luar daging menggunakan protein kacang dan protein soya, manakala makanan yang mustahil menggunakan protein gandum dan protein kentang. Harga saham Bynd telah melonjak sejak menjadi umum pada tahun 2019, sementara harga saham Tyson Foods tetap agak rata. Masih dapat dilihat siapa yang akan menjadi pemenang utama dalam pasaran daging berasaskan tumbuhan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg