expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham BB Biotech

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

BB Biotech (BIONn.DE) adalah syarikat pelaburan Switzerland yang mengkhususkan diri dalam bidang bioteknologi. Ditubuhkan pada tahun 1993, ia disenaraikan di Six Swiss Exchange dan TecDAX Jerman. Sehingga 25 Ogos, 2023, BB Biotech mempunyai cap pasaran sebanyak 2.20 bilion CHF.

Syarikat ini memberi tumpuan kepada melabur dalam syarikat bioteknologi yang pesat yang terlibat dalam membangun dan memasarkan ubat-ubatan inovatif. Ia adalah salah satu pelabur terbesar di dunia dalam sektor bioteknologi, dengan portfolio pelaburan yang pelbagai. Syarikat ini bertujuan untuk menyokong kemajuan dalam industri bioteknologi dan memanfaatkan potensi pertumbuhan masa depan.

Sepanjang 5 tahun yang lalu, harga saham BB Biotech telah mengalami gabungan langkah positif dan negatif. Harga saham tertinggi yang dicapai ialah 93.45 CHF pada bulan Februari 2021, manakala harga saham terendah yang dicapai ialah 38.25 CHF pada bulan Jun 2023. Antara kedua -dua ekstrem ini, harga telah berlilin dan dikeluarkan, bergantung kepada faktor -faktor seperti trend pasaran, prestasi kewangan syarikat, dan perkembangan pengawalseliaan.

Peniaga menganalisis harga saham boleh dipertimbangkan menggunakan pelbagai strategi perdagangan. Salah satu strategi sedemikian adalah perdagangan swing, yang melibatkan kedudukan memegang selama beberapa hari atau minggu untuk memanfaatkan turun naik harga jangka pendek. Satu lagi pendekatan yang mungkin adalah perdagangan kedudukan, yang melibatkan menjaga kedudukan dibuka selama beberapa bulan atau tahun untuk mendapat manfaat daripada trend jangka panjang. Peniaga juga boleh mempertimbangkan menggunakan alat dan petunjuk seperti pengayun yang hebat atau sampul purata bergerak untuk mengenal pasti potensi kemasukan dan titik keluar untuk perdagangan mereka.

Sebelum anda memulakan perdagangan BB Biotech Stock, penting untuk mempertimbangkan pesaing lain di lapangan. Ini akan membantu anda membuat keputusan yang tepat. Pesaingnya adalah:

  • Amgen (AMGN.US): Amgen adalah syarikat bioteknologi terkemuka yang berpusat di Amerika Syarikat. Dengan tumpuan yang kuat terhadap penyelidikan dan pembangunan, Amgen terkenal dengan terapi inovatifnya dalam bidang seperti onkologi, penyakit kardiovaskular, dan kesihatan tulang. Portfolio produk pelbagai syarikat termasuk ubat biologi dan kecil molekul.
  • Biogen Inc (BIIB.US): Biogen adalah syarikat bioteknologi terkemuka yang mengkhususkan diri dalam pembangunan terapi untuk penyakit neurologi dan neurodegeneratif. Syarikat ini terkenal dengan kerja terobosan dalam pelbagai sklerosis dan rawatan atrofi otot tulang belakang. Ditubuhkan pada tahun 1978, Biogen telah memberikan sumbangan penting kepada bidang bioteknologi dan telah mendapat pengiktirafan atas komitmennya terhadap inovasi dan penjagaan pesakit.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg