expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Bankinter

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Bankinter adalah bank runcit dan komersial Sepanyol yang telah beroperasi sejak tahun 1965. Ia beribu pejabat di Madrid, Sepanyol, dan kini mengendalikan lebih daripada 650 cawangan di seluruh negara. Bankinter menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan perbankan, termasuk akaun semasa dan simpanan, pinjaman gadai janji, kad kredit, perkhidmatan pengurusan kekayaan, dan produk insurans.

Bankinter disenaraikan di Bursa Saham Madrid (BKT) dan merupakan penyusun ESP35 Index syarikat Sepanyol terkemuka. Bank mempunyai rekod prestasi yang kukuh untuk keuntungan yang konsisten, dengan jumlah aset melebihi EUR 101 bilion pada tahun 2019.

Bankinter disenaraikan di Bursa Saham Madrid (BKT) dan stoknya mempunyai sejarah yang panjang dan menarik. Harga saham syarikat mula berdagang pada tahun 1997, apabila ia dikeluarkan pada harga EUR 3.75 sesaham. Selepas melihat pertumbuhan yang lebih sederhana pada awal tahun 2000, stok melonjak ke seluruh pasaran Sepanyol semasa tahun -tahun ledakan kewangan, mencapai tahap tinggi EUR 10.94 pada bulan Oktober 2007 sebelum memasuki tempoh yang agak tidak menentu sehingga 2015.

Sejak 2015, harga saham Bankinter telah menyaksikan kenaikan secara beransur-ansur sehingga 2020, apabila ia memuncak pada paras tertinggi sepanjang masa 11.86 pada awal Februari 2020 sebelum jatuh sedikit semasa pandemik koronavirus tahun itu. Sehingga Mac 2023, Bankinter didagangkan sekitar EUR 5 sesaham.

Bankinter adalah salah satu bank terkemuka di Sepanyol, dan pesaingnya termasuk beberapa institusi kewangan terbesar di negara ini. Ini termasuk: Santander Group - salah satu kumpulan perbankan terbesar di Eropah; BBVA - satu lagi bank Sepanyol utama; Caixabank - sebuah bank berasaskan Catalan yang besar; Banco Sabadell - sebuah bank runcit swasta yang ditubuhkan pada tahun 1881; dan Bankia - kumpulan perbankan milik awam.

Bank -bank Sepanyol lain yang juga pesaing untuk Bankinter termasuk Banco popular Español, Kutxabank dan Ibercaja. Saingan antarabangsa seperti ING Direct juga hadir di Sepanyol dan bersaing dengan Bankinter untuk pelanggan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg