expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Bank of China adalah salah satu daripada empat bank komersial milik negara utama di tanah besar China. Ia telah menjadi sebahagian daripada sistem kewangan China sejak tahun 1912, dan kini menjadi bank domestik terbesar dengan jumlah aset. Ia menyediakan perkhidmatan seperti perbankan pengguna, perbankan korporat, perbankan pelaburan, perbankan swasta, perbankan dalam talian, dan operasi antarabangsa.

Bank ini mengendalikan lebih daripada 17,000 cawangan di tanah besar China, serta cawangan di Hong Kong, Macau, Taiwan, Jepun, Korea Selatan dan negara -negara lain. Bank juga menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan termasuk deposit, gadai janji, kad kredit, pelaburan dan produk insurans. Sehingga Jun 2020, Bank of China mempunyai permodalan pasaran lebih dari $ 168 bilion USD.

Bank of China adalah salah satu bank terbesar di tanah besar China dan telah wujud sejak tahun 1912. Ia menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti perbankan korporat, perbankan pelaburan, perbankan swasta, perbankan dalam talian dan operasi antarabangsa. Bank juga mengendalikan lebih daripada 17,000 cawangan di tanah besar China dan negara -negara lain seperti Hong Kong dan Jepun.

Sejarah harga saham Bank of China (501988.SS) telah tidak menentu sejak beberapa tahun kebelakangan ini disebabkan oleh keadaan makroekonomi di China dan pasaran global yang lain. Pada bulan November 2020, harga saham Bank of China adalah CNY 4.93 sesaham di Bursa Saham Shanghai melonjak dari rendah CNY 2.94 pada Januari 2016 berikutan penurunan nilai mata wang yuan. Dalam tempoh masa yang sama, stok mempunyai julat harga maksimum yang hampir dengan CNY 5.6 sesaham.

Bank of China adalah salah satu bank perdagangan milik negara terbesar di tanah besar China. Bank menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti perbankan pengguna, perbankan korporat, perbankan pelaburan, perbankan swasta, perbankan dalam talian dan operasi antarabangsa. Sehingga Mac 2023, ia mempunyai permodalan pasaran lebih dari 1.07t CNY

Para pesaing utama ke Bank of China adalah tiga bank komersil milik negara yang lain yang terletak di tanah besar China: Bank Perindustrian dan Komersial China (ICBC), Bank Pertanian China (ABC), dan China Construction Bank (CCB). Di samping itu, bank asing yang beroperasi di tanah besar China seperti HSBC dan Citibank juga menyediakan persaingan untuk Bank of China.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg